Friday 25 May 2012

Style du Jour

Tämä viikko on ollut ihanan kesäinen. Olen uskaltautunut jo muutamaan otteeseen jättämään sukkahousut pois ja sujauttamaan ballerinat paljaisiin jalkoihin. Myös värit ovat löytäneet tiensä taas pukeutumiseeni, tosin aika varovaisesti, pieninä annoksina.

Olen tuntenut itseni jo pidemmän aikaa hyvin uupuneeksi ja toivon että ilmojen lämpeneminen ja auringon säteet toisivat myös kaivattuja voimia. Tänä kesänä meillä on tiedossa niin paljon ihania, uusia juttuja, mutta samalla myös sellaisia muutoksia jotka vaativat energiaa ja jaksamista, joten pieni energia-annos tulisi kyllä tarpeeseen.

No, eräs erittäin ihana ja odotettu päivä on onneksi jo huomenna, lähden nimittäin Helsinkiin tapaamaan hurmaavia blogityttöjä. Tapaamista ollaankin suunniteltu jo tovi, viime kesästä lähtien, joten ihanaa vihdoin nähdä!
Paita Petit Bateau - Hame H&M - Silkkihuivi äidiltä - Ballerinat Chanel - Laukku LV

16 comments:

  1. se toinen hame/ mekko tyttö ihastelee jälleen kovasti asuasi- pöyristyttävän tyylikäs, wau :-) Pakko muuten vinkata, mikäli et ole uutista vielä kuullut http://nyt.fi/20120523-cos-avaa-helsingin-kaemp-galleriassa-perjantaina/?ref=lk_nyt_po_1

    Mistä olet muuten hankkinut nuo mahtavat aurinkolasit ?:-) Ihanaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon vinkistäsi! Meidän oli tarkoitus ehtiä COS:ille ennen brunssiamme, mutta emme valitettavasti ehtineet :( En malta odottaa että pääsen sinne taas sinne, sieltä löytyy ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan kauneimmat pikkumustat!

      Aurinkolasit ovat ihan vain Sokoksesta, ne maksoivat muutaman kympin ja niillä ei taida olla edes merkkiä. Ostin ensin hätävaraksi ennen kuin ehdin "oikeille" aurinkolasikaupoille, mutta tykästyttyäni näihin en ole enää kiirehtinyt uusien kanssa! :)

      Delete
  2. Toi on niin kaunis tuo Watercolor Vuitton! :) Oikea kesälaukku!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Laukku onkin majaillut dustbagissa koko talven, niin kuin sanoitkin, ehdottomasti kesälaukku! :)

      Delete
  3. näytät todella aikuismaisen tyylikkäältä! tässä just näkee että minimini-hamonen ei välttämättä tee tyylikkäksi ...aundreyH-blondina ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos paljon Audrey-vertauksesta, hän on ehdottomasti yksi historian eleganteimmista naisista! :)

      Ajattelen mekon helman pituudesta samoin kuin ruotsalainen bloggaaja Stina Auer mekon koosta eräässä postauksessaan:
      "Your dress should be tight enough to show you're a woman, but loose enough to show that you're lady. Sophistication is every woman's best wardrobe".

      Delete
  4. Erittäin tyylikäs alkukesän lady:) Laukku antaa sopivan väriannoksen asuun.

    T. Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Maija! :) Tuolla laukulla saa kyllä kivasti kesäisyyttä asuun, se tuntuu sopivan täydellisesti tämän kesän pastellitrendiin!

      Ihanaa viikkoa!

      Delete
  5. Rakastan noita ballerinoja!! Oikein tyylikäs asu muutenkin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos J, nuo ovatkin olleet tällä viikolla ensimmäisiä kertoja jalassa ja ovat ehdottomasti tämän hetken lempikenkäni! :)

      Delete
  6. Niin tyylikkäänä! Minäkin pidän 2. kuvan tunnelmasta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kaunis K! :) Kuvat on napattu ilta-auringon valossa ja luulenpa myös että nuo Vanhan Rauman puurakennuksetkin tuovat oman annoksensa ihanan kesäistä tunnelmaa.

      Delete
  7. Todella kaunis ja klassinen kokonaisuus! Täältä paljon tykkäyksiä!

    ReplyDelete
  8. Ihana huoleton kesäasu sinulla!

    Minulla on ainakin energiavarastoihin alkanut pikkuhiljaa auringonsäteet vaikuttamaan ! Huomaan hymyileväni yksin kadulla talojen välistä pilkottaville auringonsäteille. Olen kyllä niin kesäihminen. :-)

    Kaikkea hyvää myös sinulle ja toivotaan, että pian nuo energiset auringonsäteet antavat sinullekin lisävoimia kesään :-)

    www.emmanblogi.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Emma, tällaiset kommentitkin ovat mitä parhaita piristämään väsynyttä päivää! :)
      Oma väsymyksen meni jo niin pitkälle että marssin lääkärille, onneksi syy löytyi ja pian pitäisi taas auringon paistaa minunkin päivääni! :)

      Aurinkoisia ja lämpimiä kesäpäiviä sinulle!

      Delete