Monday 16 July 2012

Un jour sous la pluie

Mikä olisikaan parempi tapa viettää koleaa sadepäivää, kuin valmistaa ystävän kanssa herkullista risottoa? Risotto on ehdottomasti yksi lempiruokiani, joten minun ei tarvinnut miettiä hetkeäkään kun Tuulia ehdotti että voisimme kokata yhdesssä lounasta, aivan niin kuin teimme viime kesänä lukemattomia kertoja!
Ja aika herkullista sitruunarisottoa me teimmekin ja niin kuin jo aiemmin totesin, aivan täydellistä ruokaa tälläisenä kylmänä kesäpäivänä!

15 comments:

  1. Hihi, ihanat kuvat! :) Kiitos lounasseurasta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, tosin vielä ihanampia taisi olla ne kuvat joita en blogiin laittanut! <3

      Delete
  2. Oih, näyttää todella hyvältä! Laitathan reseptin/ohjeen vielä jakoon, niin pääsen itsekin kokeilemaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Risoton ohje on napattu Pastanjauhantaa-blogista, tässä linkki:
      http://pastanjauhantaa.blogspot.fi/2007/08/kokkaa-kulinaarimurujen-kanssa-osa-2.html

      Delete
    2. Ai niin, meidän ohjeesta jäi rosmariini pois!

      Delete
  3. Näyttää todella herkulliselta! Risotot on minunkin bravuureitani ja kuten sanoitkin, täydellistä ruokaa kylminä kesäpäivinä (miksei ainakin!).

    Tykkään muutenkin blogistasi paljon, olen jo jonkin aikaa lukenut mutta nyt vasta ekaa kertaa ehdin kommentoimaan. Olen asunut itsekin Ranskassa, joten senkin takia tätä on tosi kiva lukea.
    Ihanaa kesän jatkoa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kun jätit kommentttia! Minä olen itseasiassa myös löytänyt jokin aika sitten blogisi, tykkään kovasti sisustusjutuistasi! :)
      Kiva kuulla että Ranska-jutut kiinnostavat, kirjoitan niistä mielelläni ja välillä mietinkin että tuleeko niitä liikaa... Nyt on taas ollut taukoa, joten ehkä voisin kirjoitella uudesta pariisilaisesta ravintolalöydöstäni? :)

      Aurinkoista ja ihanaa kesää sinnekin! :)

      Delete
  4. Kuvat ovat ihanat! Ja ruoka näyttää niin hyvältä että aijjai... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Elisabete, kannattaa ehdottomasti kokeilla tuota yllämainittua reseptiä! :)

      Delete
  5. Nam, risotto oikein hyvää. Ja tosiaan sopii näin kylmänä kesänä - ja sadepäivänä.

    T. Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen yleensä todella kausiruokainen, kesällä salaatteja ja kevyitä herkkuja, talvella taas tuhdimpia annoksia ja litrakaupalla keittoja... Mutta tosiaan, nyt tämä kylmä ja sateinen kesä on sekoittanut rytmini ja risotto olikin aivan täydellinen valinta koleana päivänä! :)

      Delete
  6. Reseptiä minäkin pyytäisin...Merci! (Teen itse parhaillaan sieni risottoa mutta kiva oppia aina miten muut tekevät saman asian).Tykkään blogistasi ja olet tyylikäs ja kuitenkin luonnollisen kaunis. tykkään Pariisista ja Ranskasta ja kiva lukea kaikkea siihen liittyvää...tapoja, kulttuuria, matkoja, muotia...kaikkea. Kiitos kauniista blogistasi vaikka harvoin kommentoin.-Anne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ensinnäkin kiitos paljon kauniista kommentistasi, mukava lukea että olet viihtynyt blogin parissa! Ranskasta ja etenkin Pariisista kirjoittelen mielelläni, joten kiva kuulla että ne miellyttävät... Lisää Ranska-aiheisia postauksia siis luvassa! :)

      Sienikeiton ystävänä pitäisin varmasti myös sienirisotosta, pitääkin kokeilla sellaista ensi kerralla! Tämän sitruunarisoton ohje on lainattu Pastanjauhantaa-blogista: http://pastanjauhantaa.blogspot.fi/2007/08/kokkaa-kulinaarimurujen-kanssa-osa-2.html

      Delete
  7. Näyttää niin hyvälle!

    Minäkin innostuin risotoista sen jälkeen, kun onnistuin ensimmäistä kertaa tekemään maukasta risottoa! Kyseessä oli parsakampasimpukkarisotto ja ai että, taivaallisen makuista :D Ja niin helppoa tehdä!

    Mikäli kiinnostaa, niin olen kirjoittanut reseptin blogiini: http://donebym.blogspot.fi/2012/05/parsarisotto.html

    Jos minä onnistuin, niin ei sitä kovin helppoa ole pilata :D

    ReplyDelete
  8. Parsarisoton ohje menee ehdottomasti muistiin, ihanan erilainen ja varmasti herkullinen resepti! :)

    Ai niin, teidän neljän tähden illallis -menut ovat olleet häikäiseviä, en malta odottaa että näen myös teidän taidonnäytteenne! :)

    ReplyDelete