Monday 10 September 2012

Je suis en manque de...

Tuleva viikonloppu tulee olemaan erityinen, sillä vanhempani ovat tulossa meille kyläilemään. Isäni on lupautunut auttamaan lamppujen asentamisessa ja äitini kanssa aion pähkäillä tulevaa sisustustamme, voi myös olla että käymme lauantaina Ikeassa vertailemassa allaskaappeja. Sisustusjuttujen lisäksi olemme suunnitelleet näyttävämme vanhemmilleni uusia asuinkulmiamme, illallistavamme kivoissa ravintoloissa ja ehkäpä jopa ennätämme turistikierrokselle Nürnbergin kaupungin alla risteileviin luola- ja kellariverkostoihin. Viikonlopun tärkein asia on kuitenkin yhdessäolo, emme malta odottaa että saamme vastaanottaa rakkaat vanhempani!

Niin kuin Un petit peu peu de bonheur -postauksessa kerroinkin, lista uuteen kotiin hankittavista jutuista on melkoinen. Kaikkea haluamaamme emme kuitenkaan saa ostettua täältä Saksasta ja äitini onkin luvannut tuoda mukanansa muutamia Suomesta hankittavia asioita - ja hmmm... ehkäpä jos oikein kauniisti pyydän, hän voisi ehtiä tekemään myös muutaman tax-free -ostoksen puolestani!
1. & 5. Arkiastiastostamme uupuu vielä muutama valkoinen KoKo-ruokalautanen ja saman sarjan keittokulhot. 2. Upouudet paistinpannumme ovat saksalaisen Wollin, mutta kattiloiden kohdalla olen kallistumassa Tobias Jacobsenin suunnittelemaan Functional Form -sarjaan. Functional Formin kattilat ovat kauniita ja käytännöllisiä, kattilat kestävät uunissa jopa 200 asteen lämpötilan ja ne sopivat myös induktioliedelle. 3. & 8. Usein tuntuu että monet kosmetiikkajutut ovat loppumassa samaan aikaan, eikä tämäkään kerta taida olla poikkeus. Olen käyttänyt purkkikaupalla Diorin Diorshow -ripsiväriä ja vaikka tuote on ollut todella hyvä, olen utelias kokeilemaan monien hehkuttamaa Lancômen Hypnôsea. Ihon puhdistustuotteista minulla on jäljellä Cliniquen kasvovettä vain muutama tippa, luulen että se riittää juuri ja juuri vanhempieni tuloon. Chloén Eau de Parfum -hajuvettä olen nuuhkutellut moneen otteeseen, ehkäpä se voisi olla seuraava tuoksuni? 4. & 9. Vaikka olenkin blogien suurkuluttaja, kaipaan täällä Saksassa aivan hirmuisesti kunnon paperiversioita suomalaisista naistenlehdistä. Elle ja Olivia ovat suosikkejani. 6. Olen pitkään haaveillut Iittalan Vitriinistä ja olenkin keksinyt sille jo monta käyttötarkoitusta uudessa kodissamme! 7. Hassua kyllä, mutta en ole löytänyt lähimarketistamme kunnollisia ja tukevia keittiösaksia, joten laadukkaille Fiskarsin saksille olisi tarvetta. Kuvan valkoiset sakset ovat kaiken lisäksi todella kauniit, tosin niiden käytännöllisyydestä en tiedä, mahtavatkohan ne värjäytyä käytössä?

(Chloé Eau de Parfum -kuva lainattu Sephora.com, muut kuvat valmistajilta)

6 comments:

  1. Käytännöllisiä juttuja! Ainakin osa ;)

    Fiskarsin sakset ovat kulkeneet mukanani kaikissa maissa missä oon asunut, ei ole löytynyt parempaa ;)
    Tälläkin hetkellä mulla on valkoiset pinkit ja mustat yleissakset. Hyvin useesti vieraani jotka jostain syystä tarvii saksia johonkin ihailevat fiskarsiani kun ovatkin niin jykevän oloiset sakset :D
    Heh

    Itsekin olen KoKo:n astiaston saanut roudattua ulkomaille Suomesta. Aina muutama astia kerrallaan ;)
    Keräiletkö pelkkää valkoista?
    Itselläni on ruskeaa, vaaleensinistä ja valkosta lautasissa ja sitten espressokupeista löytyy vähän erilaisempiakin värejä :)

    Toivottelen teille mukavaa oleilua vanhempiesi kanssa, nauttikaa ajasta täysin siemauksin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me keräämme pelkkää valkoista sarjaa, mutta muutaman petrolin värisen kulhon olen saanut lahjaksi. Katselin juuri netistä että KoKoissahan on vaikka mitä ihania värejä!

      Hih, en siis ole ainut saksitoiveideni kanssa, vaikka onhan se aika hassua tuoda niitä Suomesta saakka! Saa nähdä minkä värin saan, nuo sun värit kelpaisi kaikki tänne! ;)

      Oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle! :)

      Delete
  2. Oi älä vaihda Diorin Diorshowsta mihinkään. Itse olen kokeillut montaa eri Lancomea, Cliniquea, Estee Lauderia jnejne. Eikä mikään niistä ole lähellekään Diorshown veroinen. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei tiedätkö Pipsa, kommentisi jälkeen äitini soitti ja kysyi olenko varma, että haluan kokeilla uutta ripsaria! Ja en sitten halunnut, päätin nyt vielä kerran ottaa Dioria ja sen jälkeen tutkiskella vaihtoehtoja. :)

      Delete
  3. Olen hyvinkin samaa mieltä ripsarista Pipsan kanssa, älä missään nimessä vaihda pois! Jos vaihtelua haluat, kokeile Diorshow New Look -mascaraa, hieman erilainen, mutta kuitenkin hyvin samanlainen, ihana. Itse olin ennen hyvinkin Lancome-uskollinen (Myös tuo Hypnose kokeiltu, ei hypetyksen arvoinen), nyt en ikinä vaihtaisi pois Diorista.

    -Siiri

    Ps.Pitkään olen blogiasi lueskellut, taidan myös jatkaa melkoisen pitkään lukijana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vahvistuksesta! :)
      Pitääpä kokeilla seuraavalla kerralla tuota New Lookia, olen niittäin ollut hurjan tyytyväinen tuohon tavalliseen Diorshow-ripsariin, mutta nyt olen alkanut kaipaamaan hieman vaihtelua.

      Ihana kuulla että olet viihtynyt täällä! Hyvää viikonloppua! :)

      Delete