Monday 17 September 2012

Totuttelua

Meikkini on yleensä aika luonnollinen - meikkipohja, ripsari ja huulikiilto riittävät yleensä hyvin sekä arkeen että juhlaan. Mutta niin kuin Punainen huulipuna -postauksessa totesinkin, ihailen jatkuvasti muiden punattuja huulia ja haaveilen itsekin oppivani käyttämään huulipunaa.

Tuon edellisen postauksen jälkeen en ole huulipunaa käyttänyt, mutta viimeksi huonon hiuspäivän tullen muistin huulipunani olemassaolon ja päätin kokeilla josko punaiset huulet auttaisivat.
No, eipä tuo punainen huulipuna auttanut - naisellisen ja huollitellun olon sijasta tunsin olevani huutomerkki punaisten huulieni kanssa ja kaiken lisäksi huolehdin koko illallisen ajan huulipunan mahdollista suttaantumista. Puolisoni positiivisista kommenteista huolimatta taisin olla lähinnä helpottunut, kun illallisen jälkeen pääsin viimein kotiin pesemään kasvoni.

Eli totuttelua nämä punaiset huulet ehdottomasti vaativat, mutta aikomuksenani on edelleen jatkaa kokeiluja. Sitä ennen aion inspiroitua punahuuli-postauksista ainakin tämän kaunokaisen blogissa!

39 comments:

  1. Todella kaunis olet kuvassa, kyllä vaan tuo punainen huulipuna sopii hyvin sinulle! Mielestäni näytät jopa paremmalta kera punaisen huulipunan kuin huulikiiltoa käyttäessäsi, vaikka pelkän huulikiillon kerakin olet kaunis. Ymmärrän kyllä tuskan huulipunan sotkeutumisesta, mutta kannustan myös jatkamaan kokeiluja ja totuttelua. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kauniista sanoista ja rohkaisusta, ehdottomasti pitää jatkaa totuttelua punahuulien kanssa! :)

      Delete
  2. Käy ihan tajuttoman hyvin sulle tuo huulipuna!! Ja mitkä silmät sulla on, wow! Kaunokainen! xx J

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, ihana kuulla että punainen sopii, taidan olla hieman jumittunut niihin luonollisiin nudekiiltoihin! :)

      Ja silmien suhteen tämä kuva eroaakin hieman totutusta, nimittäin olen hetki sitten lopettanut yli vuoden mittaisen ripsienpidennysrumban ja viimeinenkin ripsi on nyt tippunut - on ollut aika taas opetella ripsivärin käyttö!

      Delete
  3. Oi, sopii sinulle tosi hyvin! Hih, mulla oli kyllä ihan sama huutomerkkifiilis, kun ensimmäistä kertaa käytin punaista huulipunaa. :) /Jonna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajattelinkin että ehkä joku osaa samaistua tuohon tunteeseen, vaikka hassuahan se on!
      Kiva myös kuulla että puna sopii, minä täällä yritän jatkaa totuttelua! :)

      Delete
  4. Sinulle sopii tuo puna kyllä todella hyvin! Tsemppiä vain totutteluun. :)

    Tiedän kyllä tunteesi, sillä olen itse yhtä hyvä käyttämään punaista huulipunaa. Vaikka siitä saisi miten kehuja niin ne ei riitä poistamaan sitä epävarmaa fiilistä itsestään. Ihailen naisia jotka käyttävät huulipunia, mutta en tiedä pystynkö itse siihen koskaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama juttu! Kuinka ihanan naisellinen ja elegantti tuo punainen huulipuna onkaan muilla, mutta omassa meikissä se tuntuu jotenkin... Noh, kömpelöltä!
      Pitäisikin asettaa itselle jokin huulipuna-haaste, ehkä voisi aloittaa vaikka maalamalla huulet edes kerran kahdessa viikossa? :)

      Delete
    2. Tuo haaste kuulostaa todella hyvältä! Ehkä sitä sitten pikkuhiljaa tottuisi ajatukseen. :)

      Delete
  5. Voi. Olet kyllä todella kaunis ja todella makea huulipuna! Itsekin ihan vasta viime talvena opettelin huulipunan käyttöä ja nyt se tulipunainen sävy kulkee huulilla aika usein ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sulle punainen huulipuna sopiikin varmasti täydellisesti! :)
      Kyllä mun nyt pitää hieman rohkaistua tässä huulipuna-asiassa, sen verran kannustavia kommentteja aiheesta on tullut!

      Delete
  6. Todella hyvän sävyn olet löytänyt, sopii sinulle hyvin. Punainen taittaa ihan normaalin sävyiset hampaat usein ikävän kellertäviksi, tässä ei ole sitä ongelmaa. :)

    Itsekään en osaa punia käyttää. Nuorempana yritin aina silloin tällöin, mutta viime vuodet olen mennyt pelkän huulikiillon voimin. Kai tässä on vähän sukupolvien eroa, äitini tunsi (ja tuntee yhä) itsensä alastomaksi, jos liikkuu yleisellä paikalla ilman huulipunaa. Meillä mies taas puolestaan syystä tai toisesta vihaa huulipunia, vaikkei yleensä mitään meikeistä kommentoikaan. Ne on sitten ollut helppo unohtaa laatikon pohjalle. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nämä tällaiset siniseen taittavat punat taitavat juuri hieman kirkastaa hymyä, tosin kuvan keltaisuudesta sitä ei varmaan voi oikein päätellä! :)
      Minunkin äidilläni on ollut aina punaista huulipunaa ja kynsilakkaa, tosin luulen että sekin voi olla yksi syy siihen että haluan oppia niitä käyttämään. Aikaisemman sukupolven naisilla tuo huulipuna on tosiaan tainnut olla itsestäänselvyys.

      Mullakin kyllä varmaan jäisi helposti punat laatikkoon jos avomies ei tykkäisi, epävarmana sitä kuitenkin haluaa kuulla muidenkin mielipiteen. Onneksi nudehuulet ovat aina muotia ja niiden kanssa voi elää ilman huolta meikin jatkuvasta korjaamisesta! :)

      Delete
  7. Kannattaa käyttää, sopii todella hyvin ! Klassinen look ! Tyylikäs, naisellinen ! Siis tuo punainen huulipuna. Cliniquelta löytyy tosi hyviä pysyviä punia. Mutta millä rajaat silmäsi, " waterlinen" ? Mun perusmeikki on aina paljon mustaa ripsaria ja kunnon rajaukset. olen käyttänyt jo vuosia Querlainin jauhemaista kajalia, pysyy sisäpinnoilla hyvinkin koko työpäivän mutta helpommin käyettävää, kiireeseen sopiva vaihtoehtokajal on hakusessa, olisko Chanelilta hyvää ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, ihana kuulla että punainenkin sopii! :)
      Olisikohan tuo rajauskynä MAC:ilta? Rajaan hyvin harvoin ja silloinkin yleensä vaalealla, mutta nyt olen muutaman kerran innostunut myös hieman dramaattisemmasta mustasta.

      Tarkistan tuon kajalin merkin ja palaan asiaan! :)

      Delete
  8. Voi Maija, oot ihan tolkuttoman kaunis, VARSINKIN punaisilla huulilla!! Ihan suotta murehdit :) Ei tuotakaan kuvaa voi kuin möllöttää ja ihastella, hihi :)

    ReplyDelete
  9. Ihanalta näyttää, kuten blogissasi kaikki muutenkin! Olen vasta hetken seurannut blogiasi, mutta palaan aina säännöllisesti lukemaan! Palstallani on sinulle tunnustus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla että olet löytänyt tiesi tänne ja viihtynyt! Suuri kiitos tunnustuksesta, kävinkin jo sen kurkkaamassa! :)

      Delete
  10. Näyttää upealta! Itsekin ostin juuri viime viikolla lentokentältä Chanelin täydellisen punaisen huulipunan, vakaana pääsöksenä myöskin opetella käyttämään sellaista, nykyään kun turvaudun liki aina helppoihin nudesävyihin. Tarkoitus olisi saada punaa huulin jo tänäiltana, mutta katsotaan uskaltaudunko vielä korkkaamaan.;) Tämä postaus kyllä rohkaisi kokeilemaan, niin upeasti punainen sinulle sopii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Osaan kyllä kuvitella punaiset huulet sinulle todella hyvin! Nappaapa tästä punahuuli-haaste itsellesi, olisi kiva nähdä mihin sävyyn olet päätynyt! :)

      Delete
  11. Upea oot, sopii sulle niin hyvin <3 <3 :)

    ReplyDelete
  12. Voi Maija kun olet kaunis ja punainen huulipuna on kuin piste iin päällä! :)

    ReplyDelete
  13. Sopii todella kauniisti! Älä turhaan arkaile :)

    ReplyDelete
  14. Ihanaa kuulla että sopii! Eiköhän puna eksy jatkossa useamminkin käyttöön, palaan vaikka lukemaan uudestaan tämän postauksen kommentit jos alkaa liikaa mietityttämään! :)

    ReplyDelete
  15. Näytät todella kauniilta punaisissa huulissa...:)Rohkeasti vaan punaa huuliin useammin!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kuulla että sopii, jatkan ehdottomasti kokeiluja! :)

      Delete
  16. Maija, niin ihana kuva! Ehdottomasti sopii toi huulipuna :)

    T. Emmu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, ihana Emmuseni! Kova ikävä, toivottavasti pian nähdään! <3

      Delete
    2. Niin on, nähdään ehdottomasti heti kun tuut suomeen <3

      Delete
  17. Sä tarvitset ehdottomasti poskipunan ihan arkikäyttöön. Tuossa kuvassa sulla sitä on ja sen huomaa - kasvosi saa poskipunasta hehkua. Sulle käy toi huulipuna, mutta myös muut sävyt. Voisin kuvitella, että sellaiset murretummat punaiset käy sulle hyvin. Osta vaikka halpispunia ihan fiiliksen mukaan ja kokeile! Sitten kun oikea väri löytyy niin alat metsästämään sitä kalliimmista punista, ettei rahat mene hukkaan. Joku Maybeline käy testaamiseen vallan mainiosti! Nyt sain kiinni mikä se väri on! Koralli. Kokeile korallia huuliin ja samaan sävyyn poskipunaa. Se voisi olla passeli arkikäyttöön.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei kiitos vinkeistä, korallia pitää ehdottomasti kokeilla! :)

      Käytän kyllä arkena poskipunaa, mutta voi olla että olen liian hennolla kädellä sitä laittanut kun kuvissa sitä ei huomaa. Tässä kuvassa minulla on muuten uutta poskipunaa, MAC:n Mocha Matte -sävyä, ehkä sekin siis tekee eron aiempaan?

      Delete
    2. Hei haluan vielä tarkentaa, että tuo kuvien punainen käy sulle tosi hyvin, en siis kirjoittanut kommenttiani silläe, ettei se sopisi! Ymmärrän kyllä jos sen käyttö arkisemmissa tilanteissa tuntuu vaikealta. Itse käytän kirkkaanpunaista vain iltaisin, ulos lähtiessä ja juhlissa. Arkena käytän pinkkiä tai oranssia huulipunaa, etenkin kesällä. Nyt mulla itselläkin on huulipuna ongelma, pitäisi löytää syksyyn/talveen sopiva arkiväri. Olen tumma, joten vaaleat (nudet yms.) on mulle ihan liian vaaleita. Mikään ruskeaan taittuva ei myöskään käy. Hankalaa...

      Olen muuten sama joka kyseli kerran, mikä on tuo profiilikuvassa oleva vyö. Huomasin toisesta postauksesta, että olit löytänyt TÄYDELLISEN vyön. Oliko se Gant-merkkinen, no joka tapauksessa yritin jäljittää sitä vyötä nettikaupoista tuloksetta. Edelleenkin täydellinen vyö hakusessa mulla siis :-)

      Kiitos vielä ihanasta blogista sinulle.

      Delete
    3. Vielä lisäys. Googlettelin huulipunia ja bongasin aprikoosin värisen punan. Sellainenkin voisi käydä sulle. Itse asiassa, se on kaikkein "edullisin" väri vaalea tukkaiselle ja vaaleaihoiselle, kuten sinä. Se saa ihon hehkumaan todella kauniisti. Näin ainakin minä ajattelen, kun muistelen siskoani, joka on "saman värinen", kuin sinä :D. Voisin veikata, että ihan nappivalinta tämäkin korallin lisäksi jos löytyy poskipuna vielä samaan sävyyn. Itse jatkan metsästämistä ja ajattelin, että menen kyllä ihan johonkin asiantuntijan luo testaamaan sävyjä, kun omat rahkeet ei näytä tämän paremmin riittävän.

      Mattapunat on parhaita :)

      Delete
    4. Kiitos kauniista ja todella hyödyllisestä kommentistasi, mielelläni otan vinkkejä ja tuote-ehdotuksia vastaan! Kiitos siis että jaksoit nähdä vaivaa, oma luonnollinen meikkaustyylini on usein aika urautunut, joten ehdottomasti haluan kokeilla myös uusia juttuja! :) Aprikoosi ja koralli menevätkin heti muistilistalle!

      Voi vitsit kun en ole ehtinyt tuosta vyöstä mitään kertomaan, ostin sen ihan päivää ennen muuttoani Suomesta. Alun muuttohässäkässä ja pienen pakollisen blogitauon vuoksi sen esittely unohtui täysin. :( Ostin vyön Raumalta Westlookin alesta, enkä valitettavasti tiedä sen paremmin mallin nimeä tai muutakaan sen löytämistä helpottavaa juttua. Voin kyllä seuraavaksi Raumalle mennessäni kysäistä josko he muistaisivat nimeä/mallia, tuon liikkeen työntekijät ovat aina superauttavaisia ja ihania!

      Kiitos ihanasta kommentistasi, mukavaa syksyä! :)

      Delete