Saturday 3 November 2012

Samedi

Ihana lauantaipäivä takana!

Aamulla oli kovinkin ikävä ja harmaa keli, joten päädyimme lähtemään shoppailukierrokselle sadetta pakoon. Tosin heti ulos astuttuamme aurinko alkoi paistaa ja saimme kuitenkin nauttia kauniista auringonpaisteesta; pitkä kävelylenkki viimeisiä ruskahetkiä ihmetellen antoi kummasti energiaa näiden pimeiden päivien keskellä.

Tällaista muuten mallailin tänään käteeni, aika suloinen tämä pienempikin Lady Dior, eikö vaan?
Pssst. Facebookissa ehdinkin jo kertoa mitä jännittävää minulle tänään tapahtui!

13 comments:

  1. Aivan ihana Lady Dior! Sopisi sinulle täydellisesti!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Elle-Marie! Pian kaksi vuotta tätä on jo jahkailtu, hintakin on tainnut tuplaantua siinä välissä... Niin paljon kauniita värejä ja sitten vielä tuon koon pohdinta! :)

      Delete
  2. Oi, miten kauniina ja tyylikkäänä olet ollut liikkeellä! Ja voi vietävä miten kaunista laukkua olet mallaillut:), tosi hieno.

    T. Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos! <3 Ja laukku on kyllä niin upea, hitsit vain kun olen ollut niin päättämätön ja muutama muukin laukku-unelma on listalla! :)

      Ihanaa viikkoa sulle!

      Delete
  3. Onpas kyllä söpö tuo pienempikin versio:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikö vaan? Availin sitä ja koitin mittailla tuota sisäosaa, laukun suuaukko jää kyllä aika pieneksi ja jäykän muodon vuoksi laukku ei mitään hurjia määriä tavaraa niele... Ja kaiken lisäksi yleensä aina mittailen isointa laukkua mallista riippumatta -taitaa olla jonkinlainen tottumuskysymys - joten tämä laukku tuntui aika pikkuruiselta ja jäin miettimään että sopiiko vain iltamenoihin.
      Tosin ehkä nyt olisi sitten kerrankin pienen laukun aika? ;)

      Delete
  4. On toi Lady DIor tosi kaunis... Ehkä tulevaisuudessa tuo voisi saapua itselle, mutta niin kauan kuin olen kotona lasten kanssa niin tuommoinen olkahihnaton laukku jää käyttämättä. Pääsisi kyllä hyvään seuraan, mutta nytkin surettaa käyttämättä seisovat laukut... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa Betty,

      Itseasiassa Lady Diorissa on olkahihna, ainakin osassa niistä! :) Tosin siitä en oikein tiedä, näyttääkö tuollainen siro ja naisellinen laukku hyvältä siten kannettuna, ehkä nuo olkahihnat sopivat paremmin hieman rennompiin malleihin...

      En ole vielä tainnut ehtiä kommentoida, mutta on ollut mukava lueskella juttujasi Italiasta! :)

      Delete
    2. Diorin Granville olisi just sellainen laukku mitä mietin ja ehkä täytyy joku kerta vain kävellä tuonne Via Monte Napoleonelle se ostamaan. ;) Nyt vakilaukkuna on Pradan musta messenger bag. Sinne mahtuu omat, vauvan ja vielä jotain muutakin eli mieletön tilaihme.

      Olen kyllä aika varma, etten tykkäisi käyttää L.D.:tä olkahihnan kanssa. Se jotenkin kuuluu kantaa noista kahvoista.

      Kiva, jos käyt lukemassa. :)

      Delete
  5. Upea laukku tuokin! :) tulee itsellekin laukkukuume. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä! :) Eivätkä tällainen sovittelu ja pohdinta ainakaan helpota tuota kuumetta! :D

      Delete
  6. Laukusta viis, mutta mikä on tuo ihana takki?

    ReplyDelete