Wednesday, 31 October 2012

Style du jour

Ajattelin viimeinkin ryhdistäytyä asupostausten suhteen, tosin kamerani kaukolaukaisin taisi olla eri mieltä, sillä sen patteri simahti kolmen ensimmäisen kuvan jälkeen. Meillähän tuo itselaukaisin on hankittu avomieheni tarpeisiin, viimeksi näin hänen käyttävän sitä kuvaillessaan parvekkeellamme syysmyrskyn tuloa ja salamoivaa taivasta.

Täällä on huomenna monen muun maan tavoin vapaapäivä Pyhäinpäivän vuoksi ja tänäänhän taitaa olla Halloween. Kaupat ovatkin täynnä Halloween-aiheisia koristeita ja lähikaupan vihannesosaston hyllyiltä löytyy runsain määrin erilaisia kurpitsoja. Todennäköisesti nappaan tänäänkin ostoskoriini yhden butternut squashin - kurpitsakeitto on mielestäni todella herkullista ja muutenkin näin syksyn tullen erilaiset keitot maistuvat hyvin.
Hame Mango, Kauluspaita ja Kengät H&M

12 comments:

 1. Voi miten ihana asu ja sopii hyvin ampiaisvyötäröiselle! :-)

  ReplyDelete
 2. Voi vitsi miten kaunis asu! Ah niin naisellinen! xx J

  ReplyDelete
 3. Onpa söpö asu :) Ihana tuo hame!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo hame onkin uusi hankinta, talvella kiva tällainen hieman pidempi malli. Kiitos! :)

   Delete
 4. Ihana tuo paita! Milloin olet sen ostanut? Löytyisiköhän vielä... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!
   Tämä on oikeastaan mun jo toinen samanlainen paita, ensimmäinen oli useamman vuoden käytössä mutta kerran napittaessani kangas ratkesi kokonaan, eli laatua ei voi hurjasti kehua. :/ Tämä uudempikin on hankittu jo varmaan vuosi sitten, mutta olen näitä nähnyt kyllä - olisikohan tämä valikoimissa pysyvä tuote muiden kauluspaitojen tapaan?

   Delete
 5. oi ihana asu :-) ovatko kengät ne yksilöt, joissa huikea 9 cm kapea korko? Millaiset ovat jalassa...itselläni suunnitteilla ko. kenkien tilaaminen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Itseasiassa nämä kengät ovat matalemmat nilkkurit, korkoa taitaa olla reilut viisi senttiä... Niitä korkeita näin H&M:llä myös, ovat kyllä todella kauniit! :)

   Delete
 6. Hameen pituus on täydellinen! Mulla on sama paita mustana, mutta alkaa vedellä viimeisiään. Hupaisaa, että olen käyttänyt sitä tosi paljon ja mooooonta vuotta, oma yksilöni on siis ollut super kestävä. Nyt se vain on pesussa alkanut menettää istuvuutensa, joten joutaa pois. Täytyy tutkailla josko löytäisin uuden.

  ReplyDelete