Thursday 14 February 2013

Joyeuse Saint Valentin

Ihan ensimmäiseksi haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa ystävänpäivää!
Meidän päivämme ei tule paljoa poikkeamaan muista lomapäivistä: päivä kuluu suurelta osin rinteessä ja myöhemmin menemme illalliselle Chamonixin keskustaan.

Ja suuri kiitos kommenteistanne aikaisempiin postauksiin! Avomieheni asensi mökkiin netin, mutta päivät ovat kuluneet lasketellessa ja iltaisin olen nauttinut takkatulen lämmöstä tai viinilasillisesta après-skin merkeissä... Ensi viikolla In my ballerines palaa taas normaaliin rytmiin ja silloin vastailen myös kommentteihin!

14 comments:

  1. Ihanaa että otat loman lomailun kannalta:) Mukavaa loman jatkoa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täältä blogimaailmastakin on hyvä joskus pitää hieman taukoa: nyt olikin huima määrä postauksia luettavana! :)

      Delete
  2. Oooh, ihana aurinko! Eivätkä nuo vuorimaisemat tietysti siinä ympärillä mitenkään vastenmielisiä ole nekään... ;)

    Mukavaa ystävänpäivää ja lomaa teille!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Riina! :) Tuolloin kyllä oli oikein kaunis ja aurinkoinen päivä, kummasti sitä energiavarastot latautuu ihan muutaman päivän aikana!

      Delete
  3. Mahtava kuva! Hyvää Ystävänpäivää:)

    T. Maija

    ReplyDelete
  4. Hei, löysin vasta nyt blogisi. Hyvältä näyttää! Onko mökki teidän omanne vai vuokrattu? Asumme Sveitsissä ja luonnollisesti lomailemme lähiseuduilla monta kertaa vuodessa. Hyvät vinkit tasokkaista loma-asunnoistaon kullanarvoisia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva että löysit tänne! :)

      Valitettavasti en osaa auttaa loma-asuntojutuissa, sillä tämä mökki kuuluu avomieheni perheelle. Chamonixista löytyy kyllä tasokasta majoitusta ja hyviä ravintoloita lomailijalle, joten ehdottomasti kannattaa kurkata valikoimaa. :)

      Delete
  5. Ihana Ski-look - erityisesti tuo takki, wau !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Lasketteluvaateostoksilla hymyilytti, sillä nuorempana suosin todella värikkäitä ja väljiä vaatteita rinteessä (taisi olla sen hetken muoti): nyt halusin ehdottomasti mustaa ja tyköistuvaa! :)

      Delete
  6. Oletko vieläkin Chamonix'ssa? Taidettiin olla tänään samassa kabiinihississä - ainakin takki &kypärä-yhdistelmäsi näytti tutulta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, kyllä vain taisimme olla samassa Flégèren hississä! :) Perjantai oli meidän viimeinen laskupäivä ja lähdimmekin iltapäivällä kotiin. Teidän lomanne taitaa vielä jatkua: aurinkoisia päiviä!

      Delete
  7. Kylläpä maailma on pieni! Ja tiedoksi, ettei kukaan roikottanut mua kabiinihissistä pää alaspäin (jos satuit kuulemaan sen kohdan keskustelusta) :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä! :) Ja taisimme olla aika uppoutuneita omaan keskusteluumme kun en tuota mainitsemaasi kuullut, mutta jotain äidin houkuttelemisesta suklaalla ja shamppanjalla kantautui korviini... Viisaat lapset! :)

      Delete