Wednesday 6 February 2013

Saint Laurent Chyc Clutch

Vaikka loma lumisissa maisemissa lähestyy ja viime aikojen ostokset ovat olleet lähinnä pehmeitä ja lämpimiä, niin kevät ja kevätpukeutuminen ovat jo alkaneet kutkutella mielessäni. Viikonloppuna kevätkaipuuni otti taas harppauksen, kun sain vaihdossa olleen joululahjani takaisin.
Tämä vadelmanpunainen Saint Laurentin Chyc-clutch ehti jo aiheuttaa minulle harmaita hiuksia sen jälkeen kun yllätyksekseni löysin sen joulupaketistani, sillä laukun kullanvärisessä Y-lukossa oli selvä naarmu. No ei hätää, saimme vaihdettua laukun Pariisissa uuteen ja sen jälkeen tulimmekin kotiin. Uuden Vuoden aattona olin aikeissa ottaa laukun mukaani illalliselle ja ottaessani sen pois dustbagistä, huomasin että tällä kertaa nahassa oli naarmu! Vaikka täältäkin saa YSL:n (siis Saint Laurentin; kestää hieman totutella tähän uuteen nimeen) tuotteita, niin päätin viedä laukun näytille merkin omaan liikkeeseen Müncheniin. Minulla on tässä viime aikoina ollut joissain asioissa aivan uskomattoman huono tuuri, joten totta puhuakseni minua vähän mietitytti miten toinen vaihto onnistuisi, enhän ollut nähnyt tuota naarmua myymälässä kun vaihdoimme laukun ensimmäisen kerran. Helpotuksekseni ihana myyjäni oli kuitenkin hyvin ymmärtäväinen koko episodin suhteen ja lupasi vaihtaa laukun... Kunnes hän muisti, että tämä väri on ollut jo useampia kuukausia loppuunmyyty!

Jos olisin itse alunperin valinnut tämän laukun, olisin varmasti päätynyt johonkin klassiseen väriin, ehkäpä mustaan, tumman siniseen tai nudeen, mutta lahjan saadessani ihastuin tähän fuksian sävyyn niin paljon, ettei ollut puhettakaan, että olisin valinnut jonkin muun värin tilalle (ehkä seuraavan kerran sitten!). Onnekseni myyjäni oli erittäin avulias ja järjesti vaihdon Pariisin kautta: meni muutama viikko ja nyt sain haettua laukun kotiin.

Menemme kesäkuussa Pariisiin viettämään puolisoni serkun häitä, joten taitaapa olla, että suunnittelen asun tämä laukku mielessäni!

32 comments:

  1. Ihana ihana ihana! Aivan täydellinen väri. Nyt iski laukkukuume ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Zeta! :) Kroonista laukku- ja kevätkuumetta podetaan täälläkin! :)

      Delete
  2. Voi kurjuus, mitä vastoinkäymisiä! Onneksi sait lopulta virheettömän laukun itsellesi! :) Ja oih, tuo vadelmanpunainen on kyllä hurjan kaunis väri, oikea katseenvangitsija :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niinpä! Onneksi asiakaspalvelu paikkasi tosi hyvin näitä vastoinkäymisiä ja kiitosmaili menee ihanalle miesmyyjälle! :)

      Delete
  3. Ah miten TÄYDELLINEN laukku kevääksi/kesäksi! UPEA!! <3 Oikein huokailen ääneen täällä :)
    xx J

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mies taisi ajattella että nyt vähän väriä tyttöystävän kaappiin! ;) En malta odottaa kesää, muutkin pienet väriläiskät ovat kiinnittäneet huomioni! :)

      Delete
  4. Heido! Meillä on sulle tunnustus. Ihanaa kevättä!

    http://halla-noorajaniina.blogspot.fi/2013/02/tunnustus.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon Niina! :) Terkkuja sinne Raumalle!

      Delete
  5. Voi nam mikä karkkilaukku!:) Ei tosiaan ehkä tulisi ekana tuollainen väri mieleen, mutta on kyllä upea sävy ja sopii sulle varmasti erinomaisesti:>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei minullekaan olisi varmasti heti tullut mieleen, mutta hauskaa on, että samana iltana haaveilin pinkeistä Jimmy Choon korkkareista kun avomies oli laukun hankkinut! :)
      http://inmyballerines.blogspot.fr/2012/12/pour-moi.html

      Että ehkä se taisi tietää mitä oikeasti haluan? :)

      Delete
  6. Onpa kauniin värinen! Kiva, että sait vaihdot tehtyä ilman suurempia ongelmia. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asiakaspalvelusta jäi kyllä todella hyvä mieli; eipä haitanneet enää naarmut kun myyjä paikkasi tilanteen hienosti! :)

      Delete
  7. Upea! Joskus vaan kannattaa olla rohkea värien suhteen ja juuri nimenomaan juhlalaukuissa/clutcheissa, todennäköisesti tämä tulee ilahduttamaan enemmän upealla värillään ja keräämään kasapäin katseita ja kohteliaisuuksia.

    Gloria

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Gloria! Ja on varmasti totta, että tämä taitaa olla sellainen keskustelun herättäjä! :) Nyt vain sitten suunnittelemaan, minkä värinen mekko häihin...

      Delete
  8. No jo on ollut huonoa tuuria! Ihanaa että vihdoin sait herkullisen kauniin laukun virheettömänä takaisin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niinpä... Onneksi asiakaspalvelu pelasti tilanteen ja minulle jäi koko jutusta oikein hyvä mieli. Vihjasin jo miehelle että samaan paikkaan kelpaisi mennä uudestaankin ostoksille! ;)

      Delete
  9. Tuo on niin ihana laukku! Katselin itsekin tässä kuukausi sitten My Theresalta Chyciä sekä violettina että punaisena, mutta sitten ne (lompakon kannalta onneksi :D) myytiin loppuun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuo värikkäät ovat tainneet olla nyt aikamoisen suosittuja ja itsekin jännitin, että milloin oma vaihtolaukkuni saapuu. Tällä kertaa halusin ehdottomasti takaisin tämän pinkin, mutta tarjolla on kyllä vaikka mitä ihania karkkivärejä! :)

      Delete
  10. Todella ihana clutch!!(Ja älyttömän huonoa tuuria tosiaan.!) Tuo väri on tosi herkku!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olin kyllä aika epäuskoinen kun avasin dustbagin ja huomasin naarmun! :/ Onneksi asiakaspalvelu paikkasi tilanteen ja nyt olen oikein tyytyväinen uuden laukun omistaja! :)

      Delete
  11. Kauniin värinen laukku - ihana! Ja olipa turhan monta takaiskua tuossa matkalla... Loppu hyvin, kaikki hyvin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sanopa muuta! :) Nyt vain keväisempiä ilmoja odotellessa!

      Delete
  12. On kaunis! Ja hyvä että sait vihdoin virheettömän kappaleen:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onneksi laukun vaihdolla ei ollut kiire... Vaikka naarmut pieniä olivatkin, niin uuden laukun ostaessa sitä odottaa virheetöntä kappaletta: onneksi merkki oli samoilla linjoilla ja korvasi laukun nopeasti! :)

      Delete
  13. Aivan täydellinen! Noin pienessä pinta-alassa karkkiväri on oikein passeli ja kiva piristys varsinkin kesän juhliin :) Harmi, että vastoinkäymisiä oli noin paljon, mutta onneksi kaikki kävi kuitenkin parhain päin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taisi olla avomiehen vinkki että nyt vähän väriä pukeutumiseen! ;) Olen kyllä todella ihastunut laukkuun, nyt vain kesää odotellessa!

      Delete
  14. Huh mikä soppa. Mutta onneksi kaikki päättyi hyvin. Täydellinen laukku<3

    ReplyDelete
  15. Niinpä! Onneksi kaikki kääntyi parhain päin ja minulle jäi tosi hyvä mieli ongelmista huolimatta. En malta odottaa, että pääsen käyttämään laukkua, se on varsinainen piristys muuten niin värittömässä vaatekaapissani! :)

    ReplyDelete
  16. Tosi kaunis laukku. Loppu hyvin kaikki hyvin :) Tälläistä palvelua pitäisi aina saada kun on kyse laatu tuotteista.

    ReplyDelete
  17. Ihana laukku! Haaveissani on juurikin punainen clutch tällä hetkellä, se ei ajatuksena tunnu jättävän minua rauhaan millään. ;) ehkäpä jossain kohtaa... Harmi että tuota väriä ei enää saa!

    ReplyDelete