Friday, 1 February 2013

Pinnailua

Tulostan lentoliput kännykkäversioista huolimatta edelleen paperille, en voisi kuvitellakaan käyttäväni pelkästään sähköistä kalenteria ja sanomalehdet luen mieluiten paperiversiona... Taitaa olla selvää, että joissain asioissa olen hieman myöhäisherännäinen?

Ja taas kerran tulen hieman perässä, nimittäin tällä kertaa Pinterestiin liittymisessä. Ihana ystäväni Gé yritti houkutella minua jo vuosi sitten tutustumaan pinnailun saloihin, mutta nyt vasta sain hankittua itselleni tilin. Muutamia päiviä meni etsiessä ensimmäisiä seurattavia (olisi muuten kiva saada vinkkejä inspiroivista pinnailijoista) ja pikapuolin aloin pinnailemaan mieleisiä kuvia kansioihini. Pinterestin myötä sainkin taas roppakaupalla pukeutumisinspiraatiota, se kun on ollut välillä hukuksissa pimeän ja sateisen talven keskellä.

Pinnailujani pääsee seuraamaan tästä.
Nyt olen täysin hurahtanut Pinterestiin: asujen lisäksi olen innostunut löytämään herkullisia reseptejä (mikä paras paikka miettiä illallista!), suunnittelemaan kodin sisustusta (sohvan tulon jälkeen mietintämyssyyn mahtuu niin mattoa, tauluja kuin sohvapöytääkin) ja harmaita aamuja varten olen keräillyt myös piristäviä mietelauseita.

Tämä ilta on sujunut siis osittain koneella istuen, mutta huomenna otamme taas suunnaksi Münchenin ja aiomme muun kiertelyn ohella hakea vaihdossa olleen joululahjani.

Bon week-end!

13 comments:

 1. Et ole ainoa ns. myöhään Pinterestiin herännyt. :) Hirmu inspiroiva (ja koukuttava) sivusto tuo kyllä on ja on vaikea kuvitella elämänaluetta, johon tuolta ei saisi ideoita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koukuttava tosiaan! :) Pinnaillessa tulee suunniteltua seuraavat lomamatkat, sisustusta ja samalla unelmoida oikein kunnolla! Millä nimellä löydyt?

   Delete
  2. Höh, hassu minä! :) Löysinhän sut!

   Delete
 2. Mä aloin heti seuraamaan sua!;) Pinterest on kyllä loputon ihanien kuvien ja inspiraation aarreaitta, ei ihme että siihen jää koukkuun!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä tällaiselle visuaaliselle ihmiselle täydellinen paikka hakea inspiraatiota! :)

   Delete
 3. Laitoin myös sinut listalleni! :) Luulen, että saatat tykätä myös omista tauluistani :)
  https://pinterest.com/satikuti/

  /satu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käyn myös kurkkaamassa profiiliasi heti ensitilassa! :)

   Delete
 4. Minä olen viihtynyt Pinterestissä lukuisia iltoja viime aikoina, sillä sieltä löytää ihan mielettömästi inspiraatiota meidän remonttiin ja sisustukseen. Aivan mahtava sivusto siis!

  ReplyDelete
 5. Asiasta kukkaruukkuun. Olet postaillut huulipunista ja sanoin, että sulle voisi sopia koralli. Täydellinen koralli löytyy Lorealilta nro 373. Älä tuijota liikaa väriä puikossa, koska se muuttuu huulessa. Näyttää mielestäni ainakin ystäväni huulissa todella luonnolliselta. Jos se olisi sellainen mistä tykkäät ja haluat panostaa laatuun niin Lancomella on todella hyvä vastaava, en nyt muista nimeä ulkoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muistan kyllä aikaisemman kommenttisi. Kiitos paljon siis vinkistä, ehdottomasti pitää päästä kokeilemaan tuota sävyä! :)

   Delete
 6. IHANA tämä sinun blogi! Ja jee, nyt voi ihailla tuolla toisaallakin kauniita kuvia. Pitäisköhän itekkin opetella tuo pinnaillu? Onko vaikeeta? :)

  ReplyDelete
 7. Kiva että löysit tänne! :) Pinnailu on todella helppoa, sen kun vaan luo tilin ja alkaa pinnailemaan kauniita kuvia. Pinterestin käyttöön löytyy myös ohjeita (http://pinterest.com/about/help/), joten sieltä löytyy apua pulmatilanteisiin! :)

  ReplyDelete