Monday, 18 February 2013

Talvi-ihon pelastus: Chanel Hydramax + Active

Tulimme kotiin myöhään perjantai-iltana ja viikonlopun jälkeen arki on taas alkanut. Muutamia lomakuvia on vielä tiedossa tänne bloginkin puolelle, mutta sitä ennen ajattelin vinkata uudesta luottotuotteestani pakkasen ja viiman kuivattamalle iholle.

Atooppinen ihoni on tänä talvena ollut (jos mahdollista) entistäkin vaikeampi aikaisempiin vuosiin verrattuna. Vuoden sisällä muuttuneet lääkitykseni ovat saaneet ihoni protestoimaan epäpuhtauksilla, mutta samaan aikaan kuivuudesta kärsinyt iho hilseilee paikoin ja silmäkulmiin, sekä otsan alueelle ilmestyy selkeitä ryppyjä ilman asianmukaista kosteutusta. Tilanne on ollut joinain aamuina aika toivoton, joten aikaisemmat luottotuotteeni saivat jäädä odottamaan parempia aikoja (ehkäpä kesää?) ja marssin kosmetiikkamyyjän juttusille. 
Chanelin Hydramax + Active Moisture Cream on lyhyen kokeilun aikana osoittautunut oikein toimivaksi tuotteeksi. Voide levittyy iholle helposti, imeytyy nopeasti ja mikä tärkeintä, ihoni ei hilseillyt edes tiiviin lasketteluviikon aikana. Ja mitä tulee niihin aikaisemmin mainitsemiini epäpuhtauksiin, niin tuntuu, että tämä voide on auttanut omalta osaltaan siinäkin pulmassa. Nyt kylmimpänä vuodenaikana olen käyttänyt tätä aamuin illoin ihon kosteutukseen: olen äimistynyt, että yksi tuote kosteuttaa rutikuivan, hilseilevän ihon, olematta samalla liian raskas epäpuhtauksiin taipuville alueille!
Vaikka suosittelen Hydramax + Active Moisture Creamia vilpittömästi (ja aion ehdottomasti hankkia lukijan suositteleman seerumin samasta sarjasta), niin matkani vie silti ihotautilääkärin puheille: tämä on ensimmäinen talvi, jolloin en joudu käyttämään purkkikaupalla kortisonia atooppisen ihoni hoitamiseen, mutta eivät nämä epäpuhtaudetkaan mikään kiva juttu ole. Toivonkin, että ammattilaisen avulla löytyy tähän asiaan jonkinlainen ratkaisu!

12 comments:

 1. Kuulostaa tehokkuuden lisäksi myös ihanan ylelliseltä - Chanelin voiteita en olekaan vielä kokeillut... Hmm, tunnistan selvän tarpeen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kieltämättä tuon purkki saa jäädä välillä kylpyhuoneeseen esille, muistaapa ainakin sitten käyttää! :)

   Sinun suosituksestasi avomieheni uusin kasvorasva on muuten Kiehl's:iltä (vielä kun se oppisi käyttämään sitä), joten kiitos hyvästä vinkistä!

   Delete
 2. Tämä on kyllä maailman parasta nassurasvaa! :) Jättää ihon pehmeäksi ja kosteaksi, talvella ihan ehdoton!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oletkohan sinä Ida esitellyt juuri tätä voidetta blogissasi? Minulla on muistikuva Chanelin kosteusvoide-postauksesta, vai muistanko lainkaan oikein?
   Olen ollut kyllä tyytyväinen! :)

   Delete
 3. Itselläni on vähän sama ongelma, eli iho on tosi sekava. On ollut jotenkin huojentavaa lukea blogeista, että myös muut kärsivät vastaavanlaisista ongelmista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hienoa että monet bloggaajat ovat rohkaistuneet puhumaan tästä, itsellänikin on ainakin Monan ja Celinan postaukset mielessä. Nämä ihojutut ovat kyllä niin vaikeita, toivottavasti saat selvyyttä omaasi.

   Ihanaa viikonloppua! :)

   Delete
 4. Mulla on tuon sarjan kosteuttava seerumi ollut käytössä jo pitkään =) Talvella aamuin illoin ja kesäisin illoin yövoiteen alla. Loistava tuote!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eli seerumi ehdottomasti kokeiluun, kiitos suosituksesta! :)

   Delete
 5. Oi, toivottavasti iho-ongelmasi helpottavat. Tuota voidetta voisin tosin itsekin kokeilla. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sarafina! :) Ihoasiat ovat niin monimutkaisia, mikä auttaa toiselle, voi olla toiselle taas olla huono... Mutta kannattaa ehdottomasti käydä kosmetiikkaosastolla kokeilemassa, itse suosittelen tätä mielelläni!

   Delete
 6. Itse asiassa vierastan näitä muotitalojen ihonhoitosarjoja, koska heillä ei ole samaa pitkäaikaista kokemusta alasta kuin pelkkään ihonhoitoon keskittyvillä hoitolasarjoilla, ja tunkevat voiteensa täyteen silikoneja ja keinotekoisia hajusteita. Näissä Chaneleissa, Dioreissa ja YSLissä maksaa valitettavasti purkki ja merkki eikä sisältö :( Suosin Decleoria, Darphinia, Dermalogicaa, Jurliquea ja Denova Prota vuorotellen ja vuodenajasta riippuen ja näköjään toimivat sillä kaikki kysyvät että millä tavoin saan ihosta niin tasaisen, terveen, näpyttömän ja hehkuvan näköisen :D Enkä edes käy missään kasvohoidoissa.
  -krisse

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä, olet kyllä oikeassa että asiaan erikoistunut merkki osaa varmasti asiansa! Toisaalta näillä muillakin merkeillä on varmasti aikamoinen tutkimustyö takanaan ja muutenkin olen hieman skeptinen (etenkin loisteliaiden lupausten kanssa) siitä, miten paljon näillä voiteilla loppujen lopuksi voi olla eroa. Suurin ero kun taitaa olla käyttäjän subjektiivinen kokemus, johon vaikuttaa itse voiteen tulosten ja oman ihon lisäksi mielikuvat.

   Mielelläni kokeilisin kyllä noita mainitsemiasi tuotteita, etenkin Dermalogicasta olen kuullut paljon kehuja. Tälläisen atoopikon pitää vain aina saada testattua uudet voiteet ennen ostoa (oma ihottumani on lehahtanut pahaksi ihan apteekin atooppiseen ekseemaan suositellusta voiteestakin), joten en uskalla ottaa riskiä ja tilata ilman kokeilua... Missäköhän noita voisi päästä kokeilemaan?

   Ja huoh, kasvohoitojen mainitseminen sai täällä omantunnon kolkuttamaan... Kuinkakohan monta vuotta minulla on jo edellisestä käynnistä! :/

   Delete