Sunday, 17 March 2013

Jour de repos

Terveiset täältä sohvan pohjalta! Viime viikolla blogi jäi lähes täysin huomiotta, sillä olen ollut hieman kipeänä. Täällä on viime päivät vietetty lepäillessä ja voimia kerätessä, alla olevan kuvan mukaisesti illat ja suurin osa vapaahetkistäkin ovat kuluneet tässä sohvalla istuskellessa ja teetä hörppiessä. Pyrin palaamaan takaisin normaaliin rytmiin ensi viikon aikana, mutta ainakin huominen päivä menee vielä sairaslomalla. Nyt taidan kaivautua vielä tiukemmin peiton alle ja laittaa elokuvan pyörimään, viettäkäähän tekin mukava ja rauhallinen sunnuntai-ilta!


16 comments:

 1. Paranemisia! :) Nyt on kyllä todella paljon liikkeellä kaikenlaista flunssaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Minulla vähän vaihtelee tämä, onneksi tänään on taas parempi päivä! :)

   Delete
 2. tsemppiä. pieni blogitauko tekisi varmaan hyvää koska postaukset on viimeaikoina ollut mielenkiinnottomia...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmi että postaukset eivät ole miellyttäneet. Blogi elää vahvasti kirjoittajansa mukana ja vaikka yritän pitää ne suurimmat murheet blogin ulkopuolella, heijastuvat ne pakostakin myös tänne. Itsekin toivon kovasti että energiaa taas riittäisi, ehkäpä alkava kevät toisi kaivatun piristyksen!

   Delete
 3. Potilaalla on nätti kampaus:) Ota rauhallisesti vaan peiton alla. Paranemisia!

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maija! :) Avomieheni aina muistaa, että harjoittelin tuollaisen nutturan tekemistä isäni vanhalla sukalla, hän sanookin aina että voin laittaa tuon nutturan myös kun tarvitsen jotain vanhaa naimisiin mennessäni! ;)

   Delete
 4. voi ei, ei blogitaukoa! sun blogisi on mun lempparini! oletpa sairastanut kauniina!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi miten kauniisti sanottu, kiitos! :) Blogista on minulle niin paljon iloa, että vaikka väsymys hidastaisikin tahtia, en ole ajatellut pitää taukoa.

   Ihan näin siistillä kampauksella en yleensä sairasta, minun piti vain käydä kaupungilla ja donitsinuttura oli se helpoin siisti kampaus tässä sotkuisessa tukassa! :)

   Delete
 5. Olen lukenut tätä blogia silloin tällöin pitkään, koska mua kiinnostaa pohtia tätä ilmiönä. Olen samaa mieltä toisen anonyymin kanssa siitä, että tämä blogi laahaa tai paremminkin junnaa paikallaan. Mulle ei ole ikinä tullut mistään blogista niin vahvasti ajatus, että blogi kolisee tyhjyyttään. Tyhjyys, jota välität on itseasiassa aika piinallista. Kaikella ystävyydellä, sun kannattaisi keskittyä siihen, että opettelet hyväksymään itsesi sellaisena, kuin olet. Ihan vaan omana itsenäsi. Koko tämä blogi huutaa sitä, miten yrität olla joku muu, kuin olet. Sori, mutta kaikki mitä blogissa esität on epäuskottavaa, paitsi ehkä pinnallisuus ja turhamaisuus, mutta mihin ihmeeseen sä niitä elämässäsi tarvitset?! Jotenkin musta vaan tuntuu, että sä olet erehtynyt jotenkin tosi pahasti elämässä, kaikella kunnioituksella! Sä olet arvokas omana itsenäsi, ei tarvitse pitää kiinni tyhjästä. Tiedän ne argumentit "tämä blogi keskittyy pinnallisiin ja turhamaisiin asioihin, eikä tämän tarkoituskaan ole...". Mun mielestä tämän blogin tarkoitus on luoda mielikuvia sinusta Maija valkoisella sohvalla huopaan kääriytyneenä... Miksi yrität tuotteistaaa itsesi ja elämäsi? Tuotekuvat elämästäsi tekee sinusta varsin hengettömän ja verettömän tapauksen. Valjun. En usko, että olet mikään kovin värikäs persoona, enkä sinua kehota sitä teeskentelemäänkään, mutta kannattaako "puuteroida itsensä" noin valjuksi? Ja se puuteri tässä on blogi, tuotekuvamaisine kuvineen, tuotteesta nimeltä Maija Raumalta. Ota tämä rohkaisuna. Eikä sun tarvii julkasta tätä, en riehannu jos jätät julkaisematta, viesti on sulle suunnattu eikä tän tarvii olla julkinen.

  T. Kaimasi Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi Maija!

   Blogini antaa minusta kyllä ihan totuuden mukaisen kuvan, tosin vain ihan pienen osan siitä. Tälläinen minä olen näiltä osin kun haluan paljastaa, tykkään istuskella tässä meidän valkoisella sohvalla, ostaa kotiin perjantaisin kukkia ja ihastella kauniita kenkiä. Se, mitä jää blogin ulkopuolelle (terveys, työt, opiskelu, läheiset, arki) on kuitenkin se mikä minua eniten määrittelee ja tästä syystä blogi ei tietenkään voi kuvastaa koko totuutta. Kirjoitan hyvän mielen blogia niin itselleni kuin lukijoillekin ja ymmärrän osaltani myös nettimaailman vaarat, siinä taitavat olla suurimmat syyt aihealueideni rajaamiseen.

   Moni meistä tarvitsee myös pinnallisia ja turhamaisia asioita jaksamiseen ja omalla kohdallani blogimaailma auttaa unohtamaan arkiset murheet hetkeksi. Kuppi teetä ja blogit/naistenlehti, ne ovat minulle pieni arjen piristys!

   Delete
 6. Harrastatko bloggaamisen, naistenlehtien, matkustamisen ja kuluttamisen lisäksi jotain muuta? Vaikka viehän noikin aikaa.

  ReplyDelete
 7. Paranemistervehdyksiä täältä toiselta sohvapotilaalta :)

  Jäin miettimään edellisten kirjoittajien kommentteja blogista... Varmaan jokaiselle tulee välillä hetkiä, jolloin bloggaaminen jää vähän sivummalle tai vähemmälle huomiolle. Minusta ainakin välillä tuntuu, ettei kirjoitettavaa ole, tai ei saa vielä sanoiksi niitä ideoita, joita päässä liikkuu. Varsinkin, jos elämässä muilla rintamilla tapahtuu isoja asioita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Leidi ja pikaista paranemista myös sinne! :)

   Ihmiset tuntuvat välillä unohtavan, että täällä ruudun takana bloggailee ihan tavallinen nuori nainen, jonka elämään mahtuu niin näitä vaaleanpunaisia juttuja, kuin myös vakavempiakin asioita. Nyt on menossa aika isoja ja murheellisia juttuja, mutta koitan edelleen päästä tänne blogin puolelle ja keskittyä myös niihin mieltä piristäviin asioihin!

   Hyvää viikonloppua! :)

   Delete
  2. Niinpä, tuskin kenenkään blogi - oli aihepiiri mikä tahansa - on yksi yhteen -kuvaus bloggarista ja hänen elämästään. Toiset rajaavat tiukemmin, toiset löyhemmin. Itse olen järkeillyt jotenkin niin, että blogi on aivan oma juttuni, josta teen juuri sellaisen kuin haluan, ja sinne löytävät sitten ne lukijat, joille konsepti sopii.

   Tsemppiä sinulle ja mukavaa viikonloppua! Kiva, että jaksat isojenkin asioiden keskellä välillä päivittää. Minusta ainakin on mukava lukea :)

   Delete
 8. Toivottavasti olet jo parantunut :) Itseäni aivastuttaa ja nokka vuotaa, hitsi kun ei flunssa iskisi :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih, toivottavasti et sairastu! Oikein flunssa-aika taas... :/

   Täälläkin ollaan edelleen hieman puolikuntoisena, tosin tänään taas hieman parempana. Hyvää viikonloppua Ansku! :)

   Delete