Friday, 8 March 2013

Une soirée avec mon livre

Tänään aamulla vastaanotin alkavan viikonlopun ja naisten päivän piristykseksi tyyli-ikoni Inès de La Fressangen Parisian Chic -kirjan. Odotukseni ovat aika korkealla tämän kirjan suhteen, nimittäin nopean selailun perusteella sisältö on ihanan keveää luettavaa ja Inès paljastaa kirjassa monia ihan konkreettisia vinkkejä pukeutumisen, meikkaamisen ja sisustuksen saralta. Tästä tyyliopuksesta kirjoittelen varmasti lisää vielä myöhemminkin, sillä nyt ajattelin keittää itselleni ison kannullisen vihreää teetä ja istahtaa sohvan nurkkaan lukemaan tätä ja aiemmin tällä viikolla saamaani Suomen Elleä.

Hyvää Naisten Päivää!

7 comments:

 1. Kovasti kiinnostaa kuulla enemmänkin tuosta opuksesta! :) Ihanaa naistenpäivää myös sinne.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on kyllä todella raikas lisä tyylikirjojen joukossa! :) Teen hieman kattavemman postauksen jahka saan kirjan luettua!

   Delete
 2. Olisi kiva myös kuulla noita vinkkejä ;) Ja hyvää Naisten päivää sinnekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirjoitan niistä varmasti myös täällä blogin puolella, nimittäin moni niistä kuuluu minunkin suosimiini! :) Petit Bateausta vinkkasinkin jo uusimmassa postauksessani, eli sinne kannattaa suunnata toppi-ostoksille!

   Delete
 3. Multakin löytyy tuo kirja, mukava opus olikin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on kyllä mukavan erilainen ja todella kivasti kirjoitettu! :)

   Delete
 4. Voi ei, kirjoitin äsken kommentin mutta se katosi - toivottavasti ei tule nyt kahteen kertaan. :)
  Olen hypistellyt tuota samaa kirjaa useampaan otteeseen kaupoissa, mutta vielä se ei ole mukaani lähtenyt. Minkä kielisenä luit tuota? Jotenkin tuntuu täällä ranskankieliviidakossa että välillä on kiva lukea suomen- tai englanninkielisenä jotain helppoa (=hömppää :D) ja kiinnostaakin kovasti tietää millä kielellä kirjaa on saatavilla!

  ReplyDelete