Saturday, 2 March 2013

Lasketteluasua

Lasketteluasustani on pyydetty muutamaan otteeseen kuvia, joten yritin etsiä kuvieni joukosta muutaman sellaisen, jossa koko asuni olisi näkyvillä.
Kuvista näkyy, että suosin rinteessäkin klassista mustaa, tällä kertaa ripauksella urheilullisia tehostevärejä. Päätös lomastamme Alpeilla tuli vain muutaman päivän varoitusajalla, joten minulla ei ollut kauheasti aikaa kierrellä kauppoja lasketteluasuja vertailemassa ja esimerkiksi kuvan takki oli ensimmäinen kokeilemani.

Musta laskettelutakki karvaisella hupunreunuksella ja oransseilla yksityiskohdilla on Napapijri-merkkinen, vyötäröllä näkyvä klipsivyö tuo takkiin hieman muotoa ja kaivattua naisellisuutta. Alaosaksi halusin mahdollisimman yksinkertaista ja toimivaa, nämä housut ovat Schöffelin ja valitsin ne ihan vain istuvuuden ja sopivan lahkeen pituuden vuoksi. Viime laskettelukerrastani oli jo ehtinyt vierähtää aika monta vuotta ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun minulla oli rinteessä kypärä (ja nyt ihmettelen, miten olen voinut olla aikaisemmin ilman!). Vaaleansinisillä yksityiskohdilla koristettu kypärä löytyi myöskin Napapijriltä.

Lisää laskettelukuvia löytyy ainakin Joyeuse Saint Valentin- ja Aurinkoterapiaa-postauksista.

6 comments:

 1. Napapijri, Moncler ja Peutery ovat ainakin italialaisten naisten suosikki merkkejä... Vaikka värikkäitä asuja on aina myynnissä niin musta on tyylikäs ja ajaton valinta myös rinteeseen. Tyylikkäältä näytät as always!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viimeksi (kymmenen vuotta sitten) lasketteluvaateostoksilla olenkin halunnut mahdollisimman värikästä, tällä kertaa olikin ihan toiset ajatukset! :) Napapijri on minulle suhteellisen uusi tuttavuus ja näistä ainakin tykkäsin kovasti, se taitaakin olla italialainen merkki?

   Kiitos Betty! :)

   Delete
 2. Hyvännäköinen lasketteluasu!.

  ReplyDelete
 3. Ilmeisesti Napapijri on Italialainen merkki, eli kyselisinkin mitoituksesta :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tarkistin asian ja kyllä näin on! :) Ainakin takkien kohdalla mitoitus on normaali, oma takkini on s-kokoa. Myös mieheni takki samalta merkiltä vastaa hänen normaalistikin käyttämää kokoa.

   Kivaa tiistaita! :)

   Delete