Wednesday 28 August 2013

Suosikkihuulikiiltoni

Olen koukussa huulikiiltoon. Jos unohdan ulos lähtiessäni huulikiillon kotiin, käännyn vielä aika pitkänkin matkan jälkeen takaisin, sillä ilman huulikiiltoa oloni tuntuu jotenkin alastomalta. Kotona ollessani tai lenkillä en tietenkään kaipaa huuliini väriä, mutta silloinkin käytössäni on huulirasva. Huulirasvan laitto on muuten viimeisin asia, jonka teen aina illalla ennen nukkumaan menoa (kunpa oppisin tämän myös käsivoiteen kanssa!).

Tykkään aika vaaleista kiilloista, sellaisista huolettomista ja luonnollisista sävyistä. Parhaat sävyt ovat mielestäni hieman nudeisia, mutta silti enemmän pinkkiin taittuvia. Minkäänlaisesta kimalteesta en pidä, mutta kevyt hohde näyttää huulilla kauniilta.

Olen viime aikoina löytänyt muutaman uuden suosikkihuulikiillon vanhojen luottotuotteideni kaveriksi ja ajattelin jakaa tämän hetken suosikkini myös teidän kanssanne.


Pitkäaikaisin suosikkini on Lancômen Color Fever Gloss, sävy 206 Precious Beige (kuvassa oikealla). Hohtava nudepinkki sävy on täydellinen ja kiillon koostumus on todella miellyttävä ja pitkäkestoinen.

MAC:n Cremesheen Glass -huulikiilto sävyssä Partial to pink muutti meikkipussiini saman merkin huulipunan kanssa käytettäväksi. Ihastuin kuitenkin sen raikkaan pinkkiin sävyyn ja vaniljaiseen tuoksuun jo ihan yksinään ja niin siitä tuli yksi kesän käytetyimmistä meikkituotteistani - olen ostanut tätä huulikiiltoa jo toistamiseen ja ollut oikein tyytyväinen. MAC:n tuotteet ovat muutenkin pikkuhiljaa vallanneet tilaa meikkipussistani; hinta-laatu -suhde, sekä myyjien asiantunteva apu saavat minut merkin pisteelle yhä useammin.

Olen ollut pitkään Diorin Lip Maximizerin suurkuluttaja, mutta viimeksi innostuin katselemaan Diorin valikoimista myös sävyllisiä vaihtoehtoja tuon pinkkiin taittavan, mutta läpinäkyvän kiillon tilalle. Vähän arpoen päädyin Dior Addict Glossin sävyyn 257 Venus. Sävyn valinta osui nappiin, tämäkin on ihanan nudeinen pinkki; varovaisesti uskallan jopa nostaa sen suosikikseni!
Minulla kävi Pariisin reissulla niin, että olin ottanut mukaani (tai siis laukussani oli lähtöhetkellä) vain tuo MAC:n huulikiilto. Vaikka pidän sen sävystä ihan mielettömästi, kaipasin Lancômen ja Diorin kiiltojen antamaa hohdemaista ja peittävämpää koostumusta etenkin iltojen varalle ja niinpä nappasin heti ensimmäisenä päivänä Sephoran Fresh Peach Shimmery 06 -sävyn kokeiluuni. Sävy on nimensä mukaisesti enemmän persikkainen, kuin pinkki (jostain syystä en tajunnut tätä kaupassa) ja hohde on mielestäni hieman kultaan taittava. Huulikiillon sävy onkin todella kaunis päivettyneen kesäihon kanssa, mutta enemmän pinkkejä sävyjä suosivana tästä ei ainakaan vielä tullut suosikkiani.

14 comments:

  1. Mää tykkään kans noista Diorin kiilloista, ne on aivan huippuja! :)

    Nomi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne on kyllä todella hyviä ja kauniita sävyjäkin tuntuu olevan vaikka kuinka! :)

      Delete
  2. Asustatko pariisissa? Löysin blogiisi juuri enkä ole kerennyt perehtymään siihen vielä :D olen itse tulossa pariisiin 2 vk päästä ja taidanpa lukasta blogiasi vähän tarkemmin jos asut ja blogista löytyy vinkkejä minne mennä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa,
      Kiva kun löysit blogiini! :) Asun etelä-Saksassa Pariisista kotoisin olevan avomieheni kanssa, joten tästä syystä matkustamme Pariisiin aika usein. Olen kirjoitellut Pariisi-kategoriaan lempipaikoistani, joten toivottavasti löydät sieltä mielenkiintoista luettavaa!
      Oikein ihanaa matkaa! :)

      Delete
  3. Hei Maija! Meillä on näköjään sama huulikiiltomaku, joten osaat ehkä auttaa kiperässä pulmassani: käytin aiemmin pitkään Diorin läpinäkyvää huulikiiltoa, mutta muistelisin, että se ei kuitenkaan ollut tuo Lip Maximazer. Osaatko sanoa, onko Diorilla siis joku hyvin vastaava tuote? En tullut ottaneeksi aikoinaan ylös kiiltoni tietoja, ja nyt en tunnu löytävän sitä mistään... Voi toki olla, että valikoima on vaihtunut, koska tuosta on jo muutama vuosi aikaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minulle ei kyllä tule mieleen muuta läpinäkyvää kiiltoa, kuin tuo Lip Maximizer... Oletko jo kokeillut sitä? Sen kihelmöivä tunne voi tuntua ensin hieman kummalliselta, mutta alun jälkeen ihastuin sen "raikkauteen". Lip Maximizer on superkiiltävä, ehkä hieman pinkkiin taittava ja se toimii hyvin myös punan päällä! :)

      Delete
  4. Ihania kiiltoja! Oletko testannut Buxomin White Russian sävyä? Se on huulikiillosta mun lemppari (ei kimalletta) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buxom onkin minulle ihan tuntematon merkki... Kiitos kovasti vinkistä, ehdottomasti aion googlettaa sen! :)

      Delete
  5. Goshilla on edullisimmista merkeistä super-laadukkaat kiillot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Jonna vinkistä! Gosh on jäänyt minulle jostain syystä tuntemattomaksi, joten ensi kerralla pitääkin kurkata heidän valikoimansa! :)

      Delete
  6. Kaimalla sama juttu, käytän paljon huulikiiltoja ja -rasvoja, myös ilman kimalteita:). Kiiltoja en ole kovin montaa kokeillut, mutta Dioria kokeilin. Suosikkini on (kovassa käytössä) Clarinsin.

    T. Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen kuullut kehuja monestakin Clarinsin tuotteesta, joten kiva kuulla, että sinäkin olet ollut tyytyväinen. :) Pitää ehdottomasti tutustua myös Clarinsin valikoimaan, ehkä minäkin ihastun!

      Delete
  7. Hirveää luksusta. Ei nuoren ihmisen varat voi riittää tuollaiseen merkki-elämään.

    ReplyDelete
  8. Anonyymi: Tämä on minulle juuri sitä arjen luksusta! :) Ymmärrän toki, että ihmiset priorisoivat hankintojaan elämäntilanteensa ja kiinnostustensa mukaan ja sehän onkin tärkeintä.

    Postauksen huulikiillot taitavat maksaa 7-24 euron välillä, itse pyrin ostamaan kalliimmat merkit aina lentokentältä, jolloin hinta on usein hieman edullisempi.

    ReplyDelete