Sunday, 6 April 2014

Basics


Olen aikaisemminkin kehunut japanilaisen Uniqlon pehmoisia neuleita: ostin viime kesänä suosittelujen jälkeen muutaman kokeiluun ja olen edelleen oikein tyytyväinen niiden laatuun. Neuleet ovat edullisia ja värejä ja malleja löytyy joka makuun. Eipä ihme, että omat Uniqlon neuleeni ovat nousseet vaatekaappini käytetyimmiksi. Olettehan muuten jo huomanneet, että Uniqlon nettikauppa toimittaa nykyään myös Suomeen?

Seuraavalla Pariisin reissullamme taidamme tehdä uuden visiitin Uniqlon liikkeeseen, onnistuin nimittäin viime viikonloppuna pilaamaan monta avomieheni suosikkineuletta vääntämällä pesukoneen napin käsipesuohjelman sijasta kolmeenkymppiin. Onnettomuudesta on kulunut jo viikko, mutta minua harmittaa edelleen aika tavalla: pilalle meni niin Eric Bompardin, Lacosten kuin Gantinkin neuleita... Yksi Filippa K:n merinoneule sentään kesti tuon pesuohjelman, mutta tiedänpähän ainakin, mitä avomieheni saa seuraavina merkkipäivinään!


Neule Uniqlo / Paita ja Farkut H&M
Laukku LV / Ballerinat Kurt Geiger

6 comments:

 1. Hei, minua kiinnostaisivat nuo Uniqlon neuleet. Muutkin ovat kehuneet. Mitä kokoa itse käytät ja miten vertaisit kokoja muihin merkkeihin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minulla on sekä napillisista, että ihan tavallisista neuleista s-koko ja niin kuin kuvista huomaa, malli jää sopivan väljäksi, ollen silti tyköistuva. Koot vastaavat mielestäni hyvin meille tuttuja merkkejä! :)

   Kannattaa ehdottomasti koittaa näitä ja kysy ihmeessä, jos jäi jotain epäselväksi! :)

   Delete
 2. Todella elegantti asu niinkuin sinulla aina! Kysyisin noista housuista, olisiko niitä saatavilla tällä hetkellä H&M:n nettikaupassa? Malli näyttää kivalta ja perus mustat farkut olisi haussa. Kiitos kivasta blogista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Kieltämättä statement-koru ja teräväkärkiset korot olisivat tuoneet asuun jujua, mutta aamulla puin vähän kiirellä ja tapasimme miehen kanssa ruokatunnilla, jolloin nappasimme kuvat! ;)

   En löytänyt ihan samoja farkkuja nettikaupasta (tai sitten en vain huomannut - housuissa ei ole mallin merkkiä), mutta nämä näyttivät hyvin samantyylisiltä: http://www.hm.com/fi/product/03505?article=03505-A
   Nämä ovat tosiaan aika kivat perusfarkut, mutta itse kaipaan hieman korkeampaa vyötäröä ja nyt mietinkin, pitäisikö tilata nuo linkkaamani farkut kotiin sovitukseen! :)

   Kiitos sinulle, että käyt lukemassa ja piristämässä päivääni kommenteillasi! :)

   Delete
 3. Itsekin olen ollut tyytyväinen Uniqlon neuleisiin :) Uskaltauduin ostamaan sieltä viimeksi pari t-paitaa (mutta ne eivät ole päässeet vielä käyttöön), toivottavasti nekin ovat yhtä laadukkaita.. -Petra

  ReplyDelete
 4. Kiva kuulla, että olet myös ollut tyytyväinen! :) Nyt olen haaveillut pastellisista kevätväreistä, vaaleanpunainen voisi olla aika kiva!

  Tule ihmeessä vielä vinkkaamaan jos t-paidat ovat yhtä laadukkaita, itsekin voisin kokeilla niitä! :)

  ReplyDelete