Tuesday, 8 April 2014

Pika-apua meikin korjailuun

Haluan arkimeikkini olevan luonnollisen kaunis ja kestävä ja vaikka olenkin jo löytänyt hyvät tuotteet aamuisen pohjameikkini tekoon, koen silti että meikkini tarvitsee välillä päivän mittaan korjailua.

Kun nenäni alkaa päivän aikana kiiltelemään tai punoittamaan, taputtelen kasvot läpi nenäliinan tai puuteripaperin kanssa ja korjaan meikkini meikkipuuterilla. Minulla on ollut jo pitkään käytössä Chanelin Mat Lumière Teint Compact Poudré ja voinkin suositella sitä jokaiselle, joka hakee meikkipuuteriltaan mattaista ja heleää viimeistelyä.

Tämä meikkipuuteri on todella riittoisa; taisin käyttää omaani vuoden verran ennen sen loppumista. Palettiin saa ostettua myös erikseen täytteen, jonka saa vaihdettua loppuun kuluneen tuotteen tilalle. Aamukiireessä olen myös käyttänyt meikkipuuteria yksin meikinpohjustukseen ja se onkin toiminut mainiosti sellaisenaan. Suosittelen siis lämpimästi!

6 comments:

 1. Kyseinen puuteri pelastaa myös joka aamu myös minut!
  Chanel rasia on vielä niin tyylikäs meikki pussissa!

  Onko tuo Dior BB-voide? Osaatko siitä kertoa käyttö kokemuksia? Hyvä BB- voide vielä hakusessa.

  -Pauliina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että siellä on muitakin tästä meikkipuuteista pitäviä! Tämä taitaa olla monen luottotuote, eikä ihme! :)

   Valitettavasti BB-voide ei ole minun (nappasin kuvat täällä vanhempieni luona), mutta ehkä saisin koittaa sitä huomenna(?) ja sitten voisin palata asiaan pikapuolin! :)

   Delete
 2. "Chanel"...no pelkkä nimikin jo tekee ihmeitä;-) Olen joskus kokeillut irtopuuteria ja tykkäsin mutta kun lähes kaikki meikkini ovat Mac'lta niin se jäi jotenkin. Tuleeko tuosta Chanel puuterista väriä? onko läpikuultava vai peittävä? -Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, nuo kauniit purkit kieltämättä piristävät arkea! ;)
   Tämä on nimenomaan meikkipuuteri, eli tuotteessa on myös meikkivoiteen peitto - aika peittäväksi siis sanoisin, mutta silti jälki on luonnollinen. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos on tarve tälläiselle monitoimituotteelle! :)

   Minulla on myös aika paljon meikkejä MACiltä, siellä on ilo asioida pelkästään jo asiantuntevien myyjien vuoksi! :)

   Delete
 3. onneks mun ei tarvi korjata mun meikkejä mulla ei rasvotu kasvot en jaksais

  ReplyDelete
  Replies
  1. No onneksi minunkaan ei tarvitse korjailla usein! :D Silloin tällöin on kuitenkin kiva olla apu lähellä, jos iho alkaa punoittamaan vaikkapa niistämisestä...

   Kivaa iltaa ja jaksamista sinne! :)

   Delete