Wednesday, 2 April 2014

Packing...

Reilu viikko sitten varasin lentoliput, joten lähtöpäivää ei tarvinnut kauaa odotella. Huomenna aamulla saan nimittäin hypätä hymyssä suin koneeseen, sillä määränpäänäni on Helsinki ja sen jälkeen automatkan päässä odotteleva Rauma.

Mutta mitä ihmettä sinne pitäisi pakata mukaan? Itse ehdin hylätä talvitakit ja -saappaat jo muutama viikko sitten ja otin innolla käyttöön trenssin, kevyet jakut ja ballerinat. Täällä on nimittäin viime päivinä mittari kivunnut lähelle 25 astetta ja nyt kuulin, että Raumalla on satanut lunta(?)! Sanomattakin selvää, että keväisemmistä vaatteista innostuneena en jaksaisi enää niitä raskaita saappaita ja koko talven käytössä olleita paksuja takkeja... 

Mutta säästä viis! Olen todella, todella onnellinen saadessani pienen tauon arjen keskelle ja päästessäni viettämään aikaa rakkaideni kanssa. Muutamia lounashetkiä, drinkkejä ja tyttöjen iltoja olenkin jo ehtinyt sopia, puhumattakaan viikonlopusta perheeni kanssa - ensi viikon lopulla taas on luvassa juhlahumua Helsingissä. 

Mutta nyt lähden kaupungille hoitamaan viimeisiä asioita ja sen jälkeen kotiin pakkaamaan, mukavaa iltaa kaikille!


4 comments:

 1. Me ollaankin kohta sitten lähellä;) Ajattelin sunnuntaina lähteä poikien mukana entiseen kotikaupunkiin tyttöjen kanssa kun mies on työmatkalla koko viikon. Hyvää matkaa sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hauskaa! Muistankin että on ollut puhetta, että olet myös länsirannikolta kotoisin! :)
   Oikein hyvää matkaa teillekin!

   Delete
 2. Prikulleen sama ongelma oli itsellänikin viikonloppuna kun suuntasin lämpimästä Lontoosta kylmään Kanadaan :D Istuessani kuumassa taxissa kohti lentokenttää katselin kuinka ihmiset tepastelivat ulkona t-paidassa ja sandaaleissa (!!!) Perille päästyäni joka paikassa oli vaan kamalasti lunta ja jäätä hehe.. Mutta kyllä se siitä - kerrospukeutuminen kunniaan! ;) Ihanaa Suomilomaa! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, sinulla onkin takana vähän pidempi matka!
   Oikein ihanaa matkaa sinullekin ja mukavaa viikonloppua! :)

   Delete