Wednesday, 16 April 2014

On the road againKerroinkin jo blogin Facebook-sivuilla, että kotiinpaluuni jää lyhyeksi. Sunnuntai-illalla kotiin tullessani purin laukkuni - vain pakatakseni sen eilen illalla uudelleen. Tällä kertaa suuntaamme perinteisesti Pääsiäisen viettoon Pariisiin.

Ja millaisia suunnitelmia meillä sitten on? No ei oikeastaan mitään ihmeempiä. Avomiehelläni saattaa olla yksi työpalaveri ja minä taas sovin kahden ihanan pariisittaren kanssa illallisesta; muuten ajattelimme vain kuljeskella kaupungin kaduilla, nauttia fiiliksestä ja herkutella.

Kuvissa näkyvä Avenue Foch ja sen päässä siintävä Riemukaari ovat minulle tosi tuttuja. Nämä näkymät odottelevat minua taas huomenna, kun hyppäämme aamupalan jälkeen ovesta ulos. Kadun varsi on yleensä ihan täynnä tulppaaneja ja jotenkin tuolla kävellessä pääsee heti lomafiilikseen - tämä on usein yksi päivän suosikkihetkistäni.12 comments:

 1. Jostain syystä jouduin käymään kaupungissa peräti kolme kertaa ennenkuin hiffasin kuinka ihana Pariisi on. Nyttemmin se on jo noussut top kolmoseen :) rentouttavaa pääsisäistä Brysselistä!

  ReplyDelete
 2. Tiedätkö että mulla oli ihan sama juttu! :) Nyt kuitenkin nautin lyhyistä Pariisin lomista todella paljon - on se vain niin mielettömän kaunis kaupunki!

  Ihanaa Pääsiäistä myös sinne Brysseliin! <3

  ReplyDelete
 3. Ihanaa pääsiäistä teille sinne Pariisiin! :)

  Born Grown

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos paljon! Ihanaa Pääsiäistä myös sinne! <3

   Delete
 4. Upea Pariisi, upea bloggaaja! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Hyvää Pääsiäistä!

   Delete
 5. Tervetuloa! :) Lauantaina nähdään! Bisous

  ReplyDelete
  Replies
  1. Merci! <3 Kiva nähdä pian! :)

   Delete
 6. Ihanaa ja nautinnollista lomaa teille! Kyllä on miljöö kohdillaan!;)<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti! <3 Maisema on kyllä kaunis, joka kerta jaksan ihastella sitä! :)

   Delete
 7. Hei! Taidat olla raskaana. Onnea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kieltämättä koin tämän kysymyksen hieman kummalliseksi; en osaa kuvitella, miksi tällaista pitäisi kysyä ihan vieraalta ihmiseltä?

   Raskaus on varmasti yksi upeimpia asioita, mutta onnittelut ovat tällä kertaa turhia, en ole raskaana.

   Delete