Monday, 28 April 2014

On my mind


Heippa ihanat! Kulunut viikonloppu ja nyt alkanut viikko ovat kuluneet hieman väsynein ja hämmentynein mielin, mielessä myllertää monenlaista ja energia tuntuu olevan viime aikoina meitä hellineestä kevätauringosta huolimatta kadoksissa.

Stressaavien asioiden keskellä olen koittanut rauhoittua ja keskittyä mukaviin asioihin. Sunnuntainen hampurilaislounas ja sen jälkeinen museokierros Germanisches National Museumissa tulivatkin tarpeeseen sateisen koleana iltapäivänä! Ehdimme koluta museossa esillä olevista aikakausista vain esihistoriasta keskiaikaan, joten palaamme varmasti pian uudestaan. Germanisches National Museum oli muuten aivan mielettömän kaunis sisältä, ehdottomasti yksi kauneimmista, jossa olen käynyt.

Kävimme avomieheni kanssa aikaisemmin lenkillä ja hänen kokkaama illallinen onkin ihan juuri valmis; aika siis toivotella oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

13 comments:

 1. Onnex sulla on AINA samat vaatteet ja kengät (ainakaan mitään eroa ei näy)!
  Hyvä, että edes katukuvat vaihtuu, tai tarviiko niitä katukuvia kukaan........

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nappiin on siis mennyt vaatevalinnat, jos niitä tekee mieli käyttää joka päivä! :)

   Delete
  2. Olen anonyymin kommentoijan kanssa aivan eri mieltä, olet löytänyt oman kauniin tyylisi ja kuvissa olet aina upea ja huoliteltu. Olen sanonut tämän ennenkin mutta sanonpa vielä kerran: Asupostauksesi antavat ainkin minulle kivastii inspiraatiota klassisen naisellisen vaatekaapin luomiseen. Ja mikä parempi kuin että esim. hame sopii monen erilaisen yläosan kanssa, sehän tarkoittaa vain että kyseessä on todella hyvä investointi!

   Delete
  3. Niin mukava kuulla - kiitos paljon Anna! :)

   Tällaiset kommentit rohkaisevat minua kuvailemaan asuja vähän useamminkin! Ja tosiaan, toimivia perusvaatteita asustamalla pääsee jo aika pitkälle! :)

   Delete
 2. oliko tarkoitus otsikolla ilmaista, että mielestäsi.... vai että mielessä myllertää?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ajattelin, että otsikko viittaisi juuri "mielessäni" sanaan, eli mitä asioita tällä hetkellä mietin. Mutta nyt kun sanoit, niin olisin voinut miettiä tuon tarkemmin!

   Korjasin otsikon, kiitos huomautuksesta!

   Delete
 3. Toivottavasti stressi hellittää ja murheet katoavat mielestä pian!

  Asiasta viidenteen - olen ymmärtänyt että olet ahkera kuntosalilla kävijä? Kiinnostaisiko sinua valottaa vähän meille lukijoille esimerkkiviikkoa treeneistäsi? Tiedän, että tämä ei ole mikään varsinainen treeniblogi, mutta tässä kuitenkin postausehdotus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Nyt jo vaikuttaa ainakin osin helpottavan - uusia tuulia on tiedossa ja niistä pian myös täällä blogin puolella! :)

   Ja heh, tuosta ahkeruudesta voi olla montaa mieltä, viime aikojen lomailu on vähän jäänyt päälle ja olenkin saanut kirjaimellisesti raahata itseni salille! ;) Yritän liikkua noin neljä kertaa viikossa; käyn salilla minulle tehdyn ohjelman mukaan, juoksemassa (aika paljon intervallia) ja välillä myös ryhmäliikunnoissa. Raskaamman liikunnan lisäksi yritän käydä myös jooga- ja pilatestunneilla.

   Liikun siis tällä hetkellä aika fiilispohjalta, eikä minulla ole mitään tiukkaa treenisuunnitelmaa. Ehkä voisin jossain vaiheessa muutaman sanan asiasta kirjoittaa, kunhan vain mietin sopivan tavan - kiitos siis ehdotuksesta! :)

   Mukavaa viikonloppua!

   Delete
 4. Tsemppiä mielen myllerryksiin lumisateen keskeltä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä? Sataako Suomessa lunta?! :/
   Täälläkin tippui asteet oikein kunnolla, mutta onneksi pysytään vielä kevätlukemissa! :)

   Delete
  2. Ja kiitos kovasti tsempeistä! :)

   Delete