Thursday 31 July 2014

Outfit - Maxi for the evening


Saanenko esitellä kuumien kesäpäivien suosikkiasuni? Hulmuavaa ja viileää maksihelmaa, yksinkertainen toppi ja sandaalit... Tällä asulla voi istuskella huoletta niin piknikillä (kunhan vain vaihtaa laukun piknik-ruokien kantamiseen sopivaksi), kuin lähteä rennoille perjantai-illan drinkeille ystävien kanssa. 

Rentoja iltamenoja varten päätin asustaa muuten mustan kokonaisuuden vaaleilla yksityiskohdilla ja päädyin nappamaan mukaan vaaleasankaiset aurinkolasit sekä nuden clutchin. Illan viiletessä oli myös aika laskea päivän ponnarilla olleet hiukset alas - kaikesta tukaluudesta huolimatta nautin täysin rinnoin näistä kauniista kesäilloista!






































Toppi ja clutch: H&M
Hame: Zara / samanlainen täällä
Rannekoru: Hermès (kaksi muuta lahjoja)
Sandaalit: H&M / samanlaiset täällä
Aurinkolasit: Ei merkkiä / suosikkini täällä


(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

17 comments:

  1. Peittää hyvin länkisääret

    ReplyDelete
  2. quelle jolie parisienne:)! Ootko Mme vai Mlle?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merci! :)
      Ja siis häitä suunnittelen ensi kesälle!

      Delete
  3. Hei, ootte siis muuttaneet Pariisiin tässä kesällä? Minulta on muutto mennyt ihan ohi ja nyt ihmettelin mitä sä Pariisissa oikein olet :) Joko olet löytänyt mukavan ja mielenkiintoisen työn? Vai jäätkö ranskalaiseen tyyliin kotirouvaksi? Mä olen ollut vuoden kotirouvana ja se ei ollut mun juttu ollenkaan! Ystäväni asuu edelleen lähellä Nizzaa ja on ollut jo yli 10 vuotta kotirouvana. Eikä yhtään ole kyllästynyt loikoiluun ja ystävien kanssa tehtyihin road trippeihin. Niin, mä asuin Saksassa puolison duunin takia. Nyt ollaan Suomessa ennen seuraavaa siirtoa ties minne. Elämä on jännittävää! Välillä liiankin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä vain, muutto on ihan uusi juttu. :)

      En valitettavasti aio ainakaan tällä hetkellä kertoa blogin puolella työasioistani, toivottavasti ymmärrät. Minulla on ollut paljon ekspat-aikaisia ystäviäni kotirouvina - toisille se sopii ja toiset taas kaipaavat työn haasteita ja työpaikan sosiaalista aspektia. Voisitkohan opiskella paikkakunnallasi jotain mielenkiintoista?

      Ekspat-ajat ovat kyllä usein tosi jännittäviä: uusi maa, uudet ihmiset - ja usein vielä hyvin lyhyellä varoitusajalla. Oikein paljon tsemppiä sinne ja ihanaa kesää! :)

      Delete
  4. Olet kyllä tosi kaunis ja aina niin elegantin näköinen. Tuollainen musta maxihame pitäisi löytää itsellekin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon Karla! :) Tämä hame on Zaran uutta syysmallistoa - onkohan sinulla mahdollista päästä sinne?

      Onnea mekkoetsintöihin ja mukavaa viikkoa!

      Delete
  5. Täälläkin on piisannu helteitä. Mökillä oli varjossa 32 lämmintä ja tämä nainen paistuu... :) Topit on kyllä ihania vaatteita näin kesällä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh no! :D Onneksi sentään saat sulaa siellä mökillä, ehkäpä siellä pääsee välillä myös viilentymään mereen/järveen? :)

      Delete
  6. Kiva tyyli. Hyvät kuvat

    ReplyDelete
  7. Mielestäni mustat vaatteet kesähelteellä eivät ole todellakaan paras valinta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin olen kuullut sanottavan! :) Toisaalta minulla on monissa vaaleissa vaatteissani vuori ja siksi koen tällaisen ohuen ja väljän hameen olevan mitä parhain kuumana kesäpäivänä!

      Delete
  8. Moi Maija! Upea asu, taas nappivalinta!

    Saanko kysyä pituuttasi? Itse olen 164 cm, eli en pitkä mutta en superlyhytkään. Maksimekoissa kutistun jotenkin todella lyhyeksi, ehkä siihen vaikuttaa myös se, että yläosa ei silloin useinkaan ole täysin istuva?! Pitääpä kokeilla tuota maksihame + tiukempi toppi -ratkaisua, sinun päällä ainakin on täydellinen, ja meillä näyttää olevan aika sama ruumiinrakenne. Eli kiitos, täältä sain taas pukeutumis- ja shoppailuvinkkejä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla taas sinusta Anna! :)

      Olen 165 senttiä, eli aika saman pituinen kanssasi. Monet sanovat, että maksit eivät yleensä pue lyhyitä, mutta en ole antanut tuon säännön häiritä! ;) Luulen myös, että tämän asun hieman nostettu vyötärölinja antaa illuusion hieman pidemmästä varresta?

      Ihanaa, että sain inspiraatiota! Oikein ihanaa loppukesää sinne! <3

      Delete
    2. Täällä taas lomien jälkeen :) Suuri kiitos että aina niin ystävällisesti vastailet kommentteihin!

      Tuo nostettu vyötärölinja taitaakin olla se juju, pitää etsiä josko löytyisi joku sopiva yksilö ensi kevääksi ja kesäksi.

      Delete