Monday, 4 August 2014

Le 14 Juillet


Muutamia viikkoja sitten juhlittiin Ranskan kansallispäivää. Kaupunki täyttyi juhlallisuuksista ja me päädyimme rennon illallisen jälkeen ihastelemaan 14 Juilletin kunniaksi järjestettyä ilotulitusta Pont de l'Alma sillalle.

Ja mitkä näkymät meille avautuivatkaan! Ilotulitus oli todella näyttävä ja ensimmäisen kerran sitten vuosituhannen vaihtumisen raketteja ammuttiin myös Eiffel-tornista. Joka kerta kun luulimme shown loppuvan, ilmaan ammuttiin yhä näyttävempiä raketteja. Pont de l'Alma oli myös mitä mainioin paikka ilotulitusten ihasteluun - tuo Seinen yllä kulkeva silta takasi meille esteettömät näkymät illan näytökseen.

Rento illallinen, ilotulitukset ja yössä nautitut macaronit sopivat myös mitä parhaiten päivän teemaan - saimme nimittäin juhlia samalla myös ystäväni ensimmäistä lomapäivää Pariisissa!

10 comments:

 1. Ei hitsi miten hienoja kuvia olet tuosta ilotulituksesta saanut! Varsinkin tuo eka on ihan mieletön. Pitäisi hakeutua joskus jonnekin kunnon "paukkeeseen" harjoittelemaan, yleensä suljin räpsähtää just aina väärällä hetkellä ja kuvassa näkyy korkeintaan savua ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei minun pitää myöntää, että näiden kuvien takana on avomieheni! :D Hän otti nämä ihan vapaalla kädellä ihmisjoukossa - itse räpsin samaan aikaan Instagram-kuvia! ;)

   Pimeäkuvaus ja ilotulitusten ikuistaminen ovat kyllä haastavia - tsemppiä harjoitteluun! :)

   Delete
 2. Upeita kuvia! Etenkin tuo, missä Eiffel-torni on loistossaan sinisen iltataivaan alla. Jotenkin niin tunnelmallinen kuva, että tekee heti mieli buukata lennot Pariisiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon Maija! :) Nämä kuvat ovat avomieheni nappaamia, mutta harvemmin kävelen Eiffelin ohi nappaamatta yhtään kuvaa! :D

   Delete