Thursday, 28 August 2014

3 x How to wear a hat


Ehdinkin jo kertoa teille hattuhaikailuistani ja vaikken ole vielä ehtinyt saamaan omaani, en malttanut olla suunnittelematta muutamia syksyisiä asuja sen ympärille. Tässä muutamia esimerkkejä, miten ajattelin pukea oman hattuni tänä syksynä:

Hattu River Island/ Trenssi Bruuns BazaarBallerinat / Laukku Fendi

Trenssi taitaa olla se kaikista klassisin pari leveälierisen hatun kanssa ja se on ehdottomasti myös yksi omista suosikeistani. Ja ballerinat aion pitää jalassa niin pitkään kuin vain tarkenen - minulta löytyykin jo yksi pari burgundin värisiä odottelemassa kauniita syyspäiviä!
Housut Day Birger et Mikkelsen/ Paita Zoe Karssen
Hattu Maya/ Tennarit Converse/ Laukku Givenchy

Rakastan rentoja sunnuntaipäiviä. Pitkiä kävelyitä kuuma Chai Latte kädessä, uusien kotikulmien tutkimista ja rentoutumista ennen uuden viikon alkua... Arkena paljon käyttämäni mekot ja ballerinat saavat silloin vaihtua pehmoiseen college-puseroon ja mukaviin tennareihin!Hame Tommy Hilfiger/ Toppi Twist & Tango / Hattu H&M
Kengät Ganni/ Rannekoru Pieces/ Huivi Louis Vuitton

Hattu sopii mielestäni mainiosti myös iltakäyttöön. Juhlavan mekon, korkojen ja hartioille heitetyn shaalin avulla hatusta muuntautuu mitä tyylikkäin ilta-asuste - tosin hatun kerran päähän laittaneena en enää ottaisi sitä kesken iltaa pois; alta nimittäin saattaa paljastua varsin lässähtänyt kampaus. Ehkäpä tyylikkään hatun voisi pukea myös niihin alkusyksyn lämpimiin iltoihin terassille?


(Sisältää mainoslinkkejä)

No comments:

Post a Comment