Thursday, 7 August 2014

Lunch time at Louvre


Päätimme eräs kaunis päivä napata salaatit mukaamme ja nauttia lounaamme ulkona. Kävelimme Pont des Artsin luota Louvrelle, josta löysimme sopivan rauhallisen kulman ja penkin eväshetkeämme varten.

Lounaan jälkeen kävelimme hetken Louvren lähistöllä, otimme muutamia kuvia auringossa välkehtivästä pyramidista ja sen jälkeen kävelimme maan alle, Carroussel du Louvreen ihailemaan Da Vinci -koodistakin tuttua, käännettyä pyramidia. Pyramidin ympäristö on muuttunut viimeisen vuoden aikana jonkin verran, muun muassa Ladurée on muuttanut teehuoneensa sisääntuloaulan standille ja Printemps on avannut myymälänsä aivan pyramidin taakse. Tuona iltapäivänä minun oli turha yrittää kuvata ruuhkaisen pyramidin lähistöllä, mutta koitan seuraavan kerran napata sieltäkin muutaman kuvan.

Mutta tässäpä päivän tunnelmia!


12 comments:

 1. Ihanat kuvat, mikä kaunis lounaspaikka! <3

  ReplyDelete
 2. Oi, mistä on tuo ihana mekko?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mekko on Banana Republicilta! :)

   Delete
 3. On se kauniin näköinen kaupunki...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolla Louvren ympäristössä riittää kyllä ihasteltavaa! :)

   Delete
 4. Vitsit, että olet kaunis! Olen satunnainen surffaaja ja olen nyt useamman postauksen verran ajatellut, että on hienoa kun meiltä (Suomesta siis) on noin tyylikkäitä naisia maailmalla ja nyt ajattelin sen ihan kirjoittaakin enkä vain ajatella :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon kauniista sanoistasi, vaikkakin kauneus on kyllä tälläkin kertaa katsojassa! :)

   Olen hyvin ylpeä suomalaisuudestani ja iloinen, että voin omalta osaltani rakentaa Suomi-kuvaa täällä ulkomailla - Ystäväni ovat tottuneet, että jaksan höpöttää illallispöydässä vaikka kuinka pitkään esimerkiksi Suomen koulutusjärjestelmästä, sosiaalipolitiikasta tai vaikkapa vientituotteista... Voi ystävä-raukkoja, kun innostun kunnolla! :D

   Mukavaa viikkoa sinulle! :)

   Delete
 5. Ihania kuvia! Arvaa, kun olen ihan viikon sisällä lähdössä matkalle sinne Pariisiin ystäväni luokse... Olen joka päivä käynyt katsomassa näitä kuvia ja matkafiilis sen kuin nousee ;) Ihanaa päivää sinulle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten ihanaa! <3 Toivottavasti saat täältä nyt paljon etukäteisfiilistelyä ja vinkkejä - laita ihmeessä viestiä, jos tulee vielä jotain erityistä mieleen! :)

   Oikein ihanaa lomaa sinulle ja ystävällesi!

   Delete
 6. Sulla on niin kiva tyyli! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, kiitos paljon! :)

   Delete