Friday, 22 August 2014

Outfit - Knitted dress

Tämä taitaa olla yksi kaikkien aikojen käytetyimpiä mekkojani ja kumma kyllä, blogissa se on tainnut näkyä aikaisemmin vain vilaukselta. Olin muutama vuosi sitten avomieheni äidin mukana valitsemassa joululahjaani ja muistan vieläkin, miten pähkäilin niskaan sidottavalla rusetilla koristellun neuleen ja mustan neulemekon välillä. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin tuolloin valitsemaan mekon - sen ihastelemani neuleen löysin ilokseni joulun jälkeisistä alennusmyynneistä, tein siis oikean valinnan!

Eräänä sateisen kylmänä päivänä nappasin mekon kesälomaltaan ja suuntasin se päällä nauttimaan teestä ja herkullisista leivoksista ystäväni Adalminan kanssa. Teehetken jälkeen istuskelimme vielä pitkän tovin Opéran rappusilla illasta nauttien - katusoittajan sävelet taustalla, macaronien maistelu, ihana seura ja Palais Garnierin edustaa tanssilattiana pitäneen nuoren parin tanssi tekivät illasta mitä onnistuneimman.

Mekko Sandro - kevyempi vastaava täällä
Laukku ja rannekoru Louis Vuitton
Ballerinat Kurt Geiger - vastaavat täällä


(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

8 comments:

 1. Ihana mekko! ja varmasti mukavan tuntuinen päällä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tibs! Olen lähes joka mallistosta ostanut vastaavan neulemekon - tällä on ratkaistu monet asupulmat! :)

   Delete
 2. Mekko on tosi nätti ja Pariisia parhaimmillaan ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Pariisi osaa kyllä olla kuvauksellinen, Opera Garnier on myös sisältä todella huikea!

   Delete
 3. Oi, onpa ihana mekko! Se on hauskasti malliltaan monikäyttöinen ja klassinen, mutta erilainen selkäosa tuo pientä twistiä - tykkään! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anna-Maria! <3 Juuri nuo seikat saavat minut tarttumaan tähän mekkoon aina uudestaan ja uudestaan! :)

   Delete
 4. Niin nätti ja monikäyttöinen mekko. Luulin ensin että on Liu Jo...niillä oli keväällä aika samanlainen ja harmittaa kun jätin kaupan hyllylle. Saako tuota sinun mekkoasi enää?-Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)

   Sandrolla on lähes joka mallistossa tämäntapaisia neulemekkoja, mutta en osaa sanoa tämän hetken tilanteesta, sillä en ole ehtinyt vielä liikkeeseen tutkailemaan syysuutuksia... Koitan vinkata täällä blogin puolella, jos löydän jostain vastaavan! :)

   Delete