Monday, 25 August 2014

Falling for hats


Tänä syksynä ei tarvitse huolehtia tuulen tuivertamista kutreista tai syyssateen kastelemasta kampauksesta, sillä apuun rientää yksi syksyn näkyvimmistä tyyleistä, hattu. Itse tykkään hattutrendistä kovasti ja olenkin viime aikona kartoittanut kauppojen syysmallistoja hatut mielessäni. Kauppojen hyllyiltä löytyy tällä hetkellä monennäköisiä hattuja, piditpä sitten naisellisista leveälierisistä hatuista taikka tyylikkäistä feodoroista - hattuhyllyllä iskee helposti valinnan vaikeus!


Itse olen löytänyt tämänhetkisen suosikkini American Apparelilta, jonka leveälierisiä hattuja löytyy monessa kauniissa syysväreissä. Valitettavasti olen aikaisemmin ehtinyt ihailemaan hattuja vain liikkeen ulkopuolella ja nyt viimein sisälle ehdittyäni huomasin, että suosikkivärini ovat jo ehtineet loppua - malli taisi olla muutaman muunkin hattufanin mieleen. Ystävällisen myyjän soittokierroksen jälkeen kuulin, että osa väreistä loppuunmyytiin todella nopeasti ja nyt odottelenkin seuraavaa erää saapuvaksi.

Malttamattomana odottelen siis omaa hattuani, sillä minulla on jo mielessä yksi jos toinenkin asukokonaisuus hatun ympärille... Eivätkä yllä olevat inspiraatiokuvat ainakaan helpota hattukuumettani!


7 comments:

 1. Ihana toi American Apparelin hattu ja ihania värejä! :) Itsekin oon etsinyt juuri tuollaista leveälierista ja pyöreää mallia, ei sellaista feodora-mallista, mutta mistään liikkeistä ei tahtonut löytyä oikeanlaista. Lopulta tilasin sitten omani netistä ja odotan myös malttamattomana sen saapumista, toimitus on vasta syyskuun puolella, kääk! :D En ole pitkiin aikoihin kerennyt kommentoimaan, mutta Pariisi-juttujasi on ollut ihana lueskella, toivottavasti olette kotiutuneet hyvin Pariisiin<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, täällä toinen malttamaton, toivottavasti saat omasi pian ja pääsen ihastelemaan sitä blogissasi! :)

   Kiitos ihana Lili päivän piristämisestä, ihana kuulla että olet pitänyt Pariisi-jutuista! <3 Mukavaa syksyn odotusta sinne! :)

   Delete
 2. Hatut on hienoja ja useimmat hatut vielä sopii mulle tosi hyvin, mutta en vain osaa käyttää.. Tuntuu että koko asu pitäisi olla viimesen päälle viimeistelty jotta kehtaa tyylikkään hatun pistää päähänsä.. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja minä taas ajattelin, että hatulla voisi huijata ei-niin-huolittellunkin lookin asteen tyylikkäämmäksi! :D Nyt nappaat tästä hattuhaasteen itsellesi! ;)

   Delete
  2. :D Hah, vaikeita juttuja ;)

   Delete
 3. Mulla on myös hattu harkinnassa, ne ei vaan sovi mulle yhtään. Täällä Taipeissa on vaan niin kuuma että hattu on melkein pakko olla ja jos tuollaisen löytäisin niin olisin tosi onnellinen. :D Paljon kivoja täällä toki on, en vaan osaa päättää...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hattu onkin siellä varmasti ihan välttämätön - ja peittää kivasti kuumuudesta lässähtänyttä kampausta! :D Monella merkillä tuntuu olevan tällä hetkellä kauniita helle- ja huopahattuja valikoimissaan, toivottavasti löydät pian omasi!

   Delete