Monday, 29 October 2012

Syyspäivä

Täällä on tänään ollut todella kaunis syyspäivä. Kävimme lounastauolla poikaystäväni kanssa hoitamassa asioita kaupungintalolla, jonka jälkeen nappasimme lennossa voileivät ja take-away kahvit ja tallustelimme takaisin autollemme kirpeästä syysilmasta nauttien.

Kylmyys tuli muuten todella nopeasti tännekin, vielä viime viikolla lämpötila huiteli kahdessakymmenessä asteessa ja nyt on jo öisin pakkasta. Sunnuntaiaamulla kävinkin talvivaatteita läpi ja laitoin talvitakit eteisen kaappiin, tänään ei olisi enää pärjännyt trenssillä.

Olen muuten tässä samalla selaillut kohdevaihtoehtoja pidennetylle viikonloppulomalle, kiireisen ja tapahtumarikkaan kesän jälkeen olisi ihanaa viettää muutama päivä arkijutuista irroittautuen. Katselin muutama päivä sitten lentoja Lontooseen ja hassuna yhteensattumana poikaystäväni selaili toisaalla Wienin matkoja. Kävimme viime vuonna Joulun alla Lontoossa, joten josko nyt sitten suuntaisimme nauttimaan Wienistä ja etsimään mistä löytyvät kaupungin parhaat Sacher-kakut! 

10 comments:

 1. Kauniita kuvia! Syksyiset vaahteranlehdet ovat vaan aina niin kauniita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo ovat kyllä niin kauniita! Tällaisena aurinkoisena päivänä huomaan nauttivani syksystä, illalla saa sitten jo olla pimeää jotta voi sytyttää kynttilät ja kääriytyä peiton alle. :)

   Delete
 2. Kyllä on kylmä ja tänään myös tosi kova tuuli! Lämmintä täytyy laittaa päälle.

  Itsekin olen usein nojatuolimatkalla jonnekin:) Minunkin yksi kohteeni on Wien. Mietin, että menenkö sinne nyt ennen joulua vai tammi-helmikuussa vai joskus myöhemmin. Kiva kuulla Wienistä, jos sinne päädytte:)

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Raumalla asuessani olen muuten myös aika tottunut kovaan tuuleen, merikaupunki kun on. Täällä taas on usein tyven, aamu-usvakin saattaa leijua tuntikausia kun tuuli ei pääse puhaltamaan sitä pois.

   Wien on varmasti upea paikka, ehdottomasti teen siitä postausta jos/kun sinne päädymme! :)

   Ihanaa viikkoa!

   Delete
 3. Your photos are so beautiful. You are so lucky to live in such a special part of the world :) PS Love your clothes too! Always stunning XXX

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Krissy! I really love these sunny autumn days here! :)

   Delete
 4. Oi, täälläkin ihastuttiin todella kauniisiin kuviin ja onpa siellä kaunista! Kivaa sunnuntaita. <3

  ReplyDelete
 5. Kiitos Trina! Syksyssä on kyllä taikaa tällaisina aurinkoisina päivinä! :)

  ReplyDelete
 6. Suosittelen ehdottomasti Wienia! Itse asuin ja opiskelin siellä puoli vuotta viime vuonna ja rakastuin kaupunkiin täysin! :) Hotel Sacher, Sissi-museo, Stephansdom, Schönbrunn ovat kaikki must. Ostosmahdollisuudet ovat myös huippuhyvät! Hirveä ikävä Wieniin iski heti! :) Wienissä kaikki toimii tosi hyvin ja ihmiset ovat huippukohteliaita Suomeen verrattuna. Nyt siellä olisivat myös Rathausin joulumarkkinat, harmi, etten itse niillä päässyt käymään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kommenttisi sai oman Wien-kuumeeni nousemaan huippuun! :) Lontoossa olen käynyt ja oleskellutkin siellä pidempään, joten eiköhän nyt olisi aika tutustua Wieniin. Voi, kun vain ehtisi vielä käymään Joulumarkkina-aikaan, mutta lohduttaudun sillä että keväinen Wienkin on varmasti upea!

   Kiitos kovasti noista suosituksista, ehdottomasti kirjoitan nämä muistiin tulevaa matkaa varten! :)

   Delete