Thursday, 18 October 2012

Un jour à Paris

Muoti Mielessä -blogin Anne Malian upeat kuvat muotiviikoilta saivat minut hetkeksi pohtimaan seuraavan Pariisin matkamme ajankohtaa. Edellisestä vierailustamme on jo ehtinyt kulua tovi ja siellä päässä ollaan aika malttamattomia meidän tulomme suhteen. Pariisin matkamme ovat ikävä kyllä yleensä todella intensiivisiä, tässä kuitenkin hieman rauhallisemman päivän tunnelmia.
1. Aamun auringonsäteiden ihailua Carroussel du Louvrella. 2. Les Arts Décoratifs -museo on avomiehelleni tuttu paikka kuvataidekoulun vuoksi, tällä kertaa vierailimme Louis Vuitton - Marc Jacobs -näyttelyssä. 3 - 5. Angelinan kaakohetki muistuttaa jokalauantaisesta traditiosta. 6. Herkuttelun jälkeinen lepohetki Jardins des Tuileriessa.

6 comments:

 1. Palasin juuri eilen Pariisista ja olisin kylla viihtynyt siella vaikka kuinka kauan. Rakastan Ranskaa ja Pariisi on maailman kaupungeista ehdotonta karkea minulle. Kuhan kerkean, laitan blogiini oman matkani ihania hetkia kuvina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinkin jo jo kuviasi, aivan ihania! :)

   Minulla kesti muutaman kerran että aloin pitämään Pariisista, mutta nykyään pidän sitä itsekin yhtenä kauneimmista kaupungeista.

   Delete
 2. Oi tuo kaakao näyttää ihanalta! Kunnon suklaakaakaota eikä mitään pulveria ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on siis aivan mielettömän hyvää, ihan kuin sulaa suklaata! :) Tosin kaakao on sen verran tuhtia että pienempikin määrä riittää, tuo kannu on yhdelle aika paljon.

   Delete
 3. Minunkin on taas pikku hiljaa alkanut tehdä mieli sinne, sillä impressionistisen taiteen museo on käymättä. Se olisi ihan ykkösjuttu Pariisissa. Lisäksi tykkäsin hotellistamme ja sitä vastapäätä olevasta ruokapaikasta niin, että voisin majoittua siellä uudelleen. :)Siis hotellissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Missä ravintolassa olette käyneet? Mielelläni kuulisin suosituksia, me kun käymme yleensä vain 16 kaupunginosan lähistöllä lounastamassa/illallistamassa ja helposti monet hieman kauempana sijaitsevat ravintolat jäävät testaamatta! :)

   Delete