Tuesday 5 March 2013

Mardi

Alla olevasta kuvasta voi huomata, että täällä taitaa vihdoinkin olla kevät alkamassa! Auringon paiste ja kuivat kadut saivat minut eilen laittamaan tennarit jalkaan, tosin kylmyys sai pitämään talvitakin vielä visusti päällä. Loppuviikosta lämpöä saattaa olla jopa + 16 astetta, joten toiveissani on, että muutamien viikkojen päästä takitkin saisi viedä pesulan kautta kesäsäilöön.

Alkavan kevään lisäksi eiliseen päivään mahtui muitakin kivoja juttuja, nimittäin lounas avomiehen kanssa, lyhyt kävely keskellä päivää, sekä hyvän, työmatkalla olleen ystävän tapaaminen rennon illallisen merkeissä. Ei siis mitään mullistavia tapahtumia, mutta hieman arjesta poikkeavia, hymyn huulille tuovia asioita.

Mukavaa tiistaita!

12 comments:

  1. Olen myös fiilistellyt tätä (vihdoin) alkavaa kevättä! Tosin seuraaviksi päiviksi luvattiin sadettakin, mutta ei haittaa, kun lämpöasteita on yli 10 :) Mukavaa tiistaita sinnekin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaan täällä näyttää ainakin että ensi viikolla vielä kylmenisi, saa nähdä! :) Kevättä on kuitenkin kovasti ilmassa, ihanaa!

      Delete
  2. Oi mitä ilmoja! Ihanaa! Mies on muuten juuri työmatkalla Chamonix´ssa ;) Kateellisena olen katsellut vain niitä maisemia :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne on kyllä upeita maisemia ja sulla on niistä vielä aivan erityiset muistot! <3


      Delete
  3. Samanlaisia fiiliksiä siellä kuin täällä! Lämpöä oli eilen täälläkin melkein 16 astetta. Tänään vain 12.5. Ehkäpä kevät jo tosiaan on täällä! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miten sitä aina odottaakin kevättä näin malttamattomana? Tuntuu että energiaakin riittää aivan eri tavalla kun on saanut pienen annoksen aurinkoa! :)

      Delete
  4. Eipäs nyt yli-intoilla siellä:D Täällä vaan tulee lunta lisää ja välillä on pakkastakin n.-20 astetta. Ei ihan vielä tennareita jalkaan... Mutta tosi kivaa, jos siellä on kevättä ilmassa, mahtavaa!

    T. Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulin juuri ystävältäni tuosta Suomen säästä ja mietin, että siellä Suomessa ollaan varmaan iloisia kun minä innostuin haaveilemaan keväästä, hups! Mutta hei, jos täällä alkaa kevät, niin ihan varmasti siellä seurataan pian perässä! :)

      Delete
  5. Pariisissakin on lämmennyt ja aurinkokin näyttäytynyt :) Ihanaa! Kävin tänään muuten lounastamassa sielä Printempsin yläkerran "näköala"-terassilla ja oli kyllä ihan huikeat maisemat. Sinne uudestaan pian! Kiitos siis loistovinkistä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva että sait vinkkiä näinkin päin, itse olen jo monta kokeilemisen arvoista paikkaa bongannut myös blogistasi! :)

      Täälläkin alkaa taas olla ikävä keväistä Pariisia! :)

      Delete
  6. Voih, vallan kateeksi käy nuo lämpötilat. Onneksi täälläkin aurinko helottaa ja "räystäät tippuvat"!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minä taas olen koko talven haaveillut sellaisista kirpakoista ja aurinkoisista talvipäivistä! ;) Kevään tulo piristää kyllä kummasti!

      Delete