Tuesday 12 March 2013

Style du jour

Mustaa, mustaa... Harmaa sää ja kiireinen aamu eivät innostaneet vaatekaapin edessä pähkäilyyn, joten asuksi valikoitui jotain tuttua, turvallista ja mukavaa.

Olen jo monta kertaa aikaisemminkin kehunut ranskalaisen lastenvaatemerkin, Petit Bateaun puuvillaisia toppeja ja viikonloppuna huomasin, että myös Inès de La Fressange suosittelee merkkiä Parisian Chic -kirjassa. Vaatekaapistani löytyy Petit Bateaun toppeja niin ohuilla olkaimilla kuin pitkähihaisina versioinakin ja suosittelenkin kurkkaamaan Petit Bateaun valikoimat pehmoisten ja laadukkaiden perustoppien metsästyksessä.

Toppi Petit Bateau, Hame H&M Trend, Vyö Gant, Ballerinat Repetto, Laukku LV

15 comments:

  1. Hei! Onko Petit Bateulla siis toppeja ihan aikuisille? Olen jotenkin aina kuvitellut, että heillä on vain lasten- ja äitiysvaatteita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa!

      Petit Bateaulta löytyy nykyään myös aikuisten (naisten) kokoja, mutta omat puuvillapaitani ovat lasten mallistosta, joka menee ikähaarukoittain (12-20 muistaakseni). Luulisin, että lasten malliston koot menevät aina M-L -kokoiselle asti, oma kokoni Petit Bateaulla taitaa olla 14 tai 16. Yritin etsiä aiheesta tekemääni postausta, mutta se on tainnut jäädä vanhan blogin puolelle... Kannattaa siis rohkeasti kysyä niitä lastenkokoja: Petit Bateaun lastenmalliston peruspaitoja löytyy niin monen Pariisittaren vaatekaapista että luulen niiden myymisen aikuisillekin olevan ihan arkipäiväistä! :)

      Delete
  2. Oiii..Siellä on jo noin ihanan keväistä!
    Toiset ne vaan näyttää aina tyylikkäiltä.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah, näkisit vaan nyt, nimittäin tiet ovat ihan loskassa ja eilen illalla satoi oikein kunnolla lunta! Taisin iloita hieman liian aikaisin, tänään sai taas vetää kumisaappaat jalkaan!

      Kiitos ihanainen! <3

      Delete
  3. Todella nätti tuo hame! Ja muutenkin, ihanan tyttömäinen asu, vaikka musta onkin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Yritin pitkään metsästää tälläistä kellohelmaista hametta ja vihdoin viime syksynä tärppäsi! Kuvissa se ei valitettavasti pääse niin hyvin oikeuksiinsa, mutta tosiaan, ihanan tyttömäinen hame ja paras yhdistettynä tiukkaan yläosaan! :)

      Delete
  4. Monta kertaa sä olet esitellyt tän saman asun täällä? :D Tuntuu, että otat aina näitä päivän asu -kuvia samoista vaatteista... Omituista, olen ehkä väärässä, mutta siltä vahvasti tuntuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samaa mieltä. Samat asut. jotkut blogit laahaa paikallaan.

      Delete
    2. Kieltämättä tämä on kyllä yksi luottoasuistani, tosin edellisestä käyttökerrasta taisi olla jo muutama kuukausi aikaa. Nuorempana minulla piti olla joka viikonloppu uusi toppi päällä, nykyään ostan vaatteita harvemmin ja tarkkaan mietittyäni, nyt rahaa säästyy niihin arvokkaampiin ostoksiin ja minulla on itsevarma olo mukavissa ja minulle sopivissa vaatteissa: minusta parempi näin! :)

      Delete
  5. Maija: olen kyllä aivan eri mieltä Anonyymien kommenteista. Useasti olen jo laittanut positiivista palautetta, mutta ei kai sitä koskaan voi lähettää liikaa, elikkä kiitos jälleen tuhannesti super-inspiroivasta blogista - itse rakastan klassista ajatonta tyyliä ja ymmärrän hyvin, että jotkut saattavat pitää sitä hieman "tylsänä" (näitä samoja kommentteja saan minäkin kuulla harva se päivä :-)) Ihanaa kun on olemassa blogi, jossa esitellään "kestävää" tyyliä ! Itse olen niin kyllästynyt blogeihin, jossa esitellään uusia trendihankintoja lähes joka päivä ja jotka sitten ilmeisesti ovat hankintoja, jotka kestävät aikaa vain muutamien viikkojen ajan ...Ihanaa kevään jatkoa & kovasti odottelen uusia päivä-asu postauksia :-)

    ReplyDelete
  6. Voi että miten piristit päivääni, kiitos! :)

    Etenkin täällä blogimaailman tyylitaitureiden joukossa olen kyllä aikamoisen tylsä pukeutuja, mutta kiva kuulla että myös tällaiset klassisemmat ja yksinkertaisemmat asukuvat ovat tervetulleita. Vaikka seuraankin muotia ahkerasti, jätän mielelläni ne viimeisimmät villitykset muille ja keskityn itse vaateostoksilla kauniisiin leikkauksiin ja toimiviin vaatteisiin, toki välillä hurahtaen myös niihin ajankohtaisempiin juttuihin! :)

    Mukavaa viikkoa ja kiitos kun olet mukana! :)

    ReplyDelete
  7. Löysin ensimmäistä kertaa blogisi ja olen todella ihastunut. Pidän itse juurikin yksinkertaisesta, "ranskalaisesta", naisellisesta tyylistä, millaista sinä juuri edustat. Sait uuden lukijan :)

    ReplyDelete