Sunday, 28 April 2013

Dimanche

Terveiset täältä vaatekaappi-inventaarion keskeltä! Niin kuin aiemmin jo suunnittelinkin, aloitin aamulla projektin, jonka myötä säilön talvitakit ja -kengät odottamaan syksyä ja siirrän tilalle ohuempia takkeja ja lämpimämpiin ilmoihin soveltuvia kenkiä. Vaate- ja kenkämääräni ovat tällä hetkellä aika kohtuulliset, eikä mitään kaapin perukoille unohtunutta ole tullut vastaan, mutta vaatteiden järjestelemisen yhteydessä on hyvä käydä läpi myös niitä puuttuvia juttuja ja suunnitella mahdollisia uusia hankintoja.

Eli tämän päivän ohjelmassani jatkuu kevätsiivous: talvitakit pesulan kautta varastoon tai suoraan säilytykseen, kenkien huoltoa, lämpimiin ilmoihin sopivien laukkujen siirtäminen hyllyjen etuosiin, imurointia ja silittämistä...

Avomieheni osti minulle eilen kaupasta kaksi suurta rasiaa mansikoita, joten niitä välipalaksi napostellessa ja hyvää musiikkia kuunnellessa pilvinen siivouspäiväkin muuttuu astetta mukavemmaksi.

Rauhallista sunnuntaita!

6 comments:

 1. Hyvää siivousta sinne! Täälläkin on järjestelty viimeisetkin paksummat vaatteet pois ja ihmetelty, että miten niitä pellavahameita onkin niin monta ja milloin voi laittaa niitä ihania keveitä valkoisia tunikoita taas ylle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Betty! :) Olen sellainen siisteysintoilija, että vaikken itse siivouksesta yleensä niin paljon nautikaan, rakastan sitä fiilistä kun voi viimein istahtaa alas ja katsella lopputulosta! :)

   Delete
 2. Nuo ballet on kyllä niin upeat! Jos pääsisi sun kenkä tai vaatekaapille, olisin varmaan ihan taivaissa. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kyllä sunkin kenkäkokoelma taitaa olla aikamoinen! :D Nuo ballerinat ovat kyllä tosi kivat, sellaiset klassikot! :)

   Delete
 3. Oi nuo ballerinat, täydelliset <3

  P.s. sinulle on tunnustus blogissani. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maria! :) Tulenkin samantien kurkkaamaan blogiasi!

   Delete