Sunday, 21 April 2013

Uusi juhlamekko

Meillä on kesäkuussa tiedossa avomieheni serkun häät ja luonnollisesti jo save the date -kutsusta lähtien olen pähkäillyt juhla-asuani. Kävinkin jo kokeilemassa erästä Ted Bakerin maksimekkoa (Instagram-seuraajat saattoivatkin jo huomata sovittelutuokioni), mutta jätin mekon kauppaan epäröiden sen kaunista, mutta erikoista kukkakuosia. Nyt kuitenkin törmäsin tähän H&M:n maksipituiseen vanhan roosan väriseen mekkoon ja pienen päivetyksen kera se onkin täydellinen vaihtoehto tuleviin kesähäihin.

Asusteetkin minulla ovat jo mielessä ja mielikuviini sopivat kengät ovatkin vielä ostoslistalla. Onneksi tässä on vielä hetki aikaa kartoittaa valikoimia!

14 comments:

 1. Ihan superihana! :) Eilen juuri aloitin aktiivisen mekkojen etsinnän nettikaupoista. Jotain vähän tuon sävyistä ja mallista olisi hakusessa kesähäihin. Tosin maksimekkoa arastelen, kun olen tällainen pätkä. En ole kyllä yhtäkään sovittanut, eli pelkkää ennakkoluuloa se on.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Cara! Oma kokoni sopi ainakin hyvin tälläiselle 165-pitkälle, tosin korkokengät tarvitsen jalkaan.
   Muutamia maksimekkoja olen nyt sovitellut ja ne ovat olleet pituudeltaan minulle hyviä, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)

   Delete
 2. Aivan ihana mekko! Voisin hankkia itsellenikin, jos löydän jostain paikallisesta. Tuohon jokin kaunis kapea vyö vielä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Ystäväni linkkasi, että näitä saa myöskin Suomen H&M:n nettisivuilta tilattua, mekkoa oli myös vaalean vihreänä sävynä.

   Delete
 3. Mielettömän nätti mekko! :)

  ReplyDelete
 4. Kaunis leikkaus ja värikin sopii sinulle mainiosti. Hyvä löytö. Ja ajatonkin, ei siis mikään kertakäyttökolttu! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Vaikka se kokeilemani kukkainen maksikin oli kaunis, niin taidan useimmiten tuntea oloni kotoiseksi juuri tällaisissa simppeleissä vaatteissa!

   Delete
 5. Upea! Istuu päällesi ihan loistavati :) Juuri eilen ihailin mekkoa liikkeessä, mutta jätin sovittamatta kun ei mitään sopivia juhlia ole ensi kesälle tiedossa... Näiden kuvien perusteella voisin kyllä käväistä liikkeessä kuitenkin vielä sovittamassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä itse asiassa kokeilin mekosta ensin aivan liian suurta kokoa ja sen jälkeen nappasin tämän ihan sovittamatta (ajatuksena tietenkin palauttaa jos koko/malli ei sovi). Ehkä pieneksi yllätyksekseni mekko istuukin kuin nakutettu! :)

   Delete
 6. Oi kuinka kaunis mekko, täydellinen häihin! H&M on jotenkin petrannut viime vuosina vaatteidensa suhteen, ainakin minä olen huomannut, että sieltä voi tehdä oikeasti hyviä löytöjä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä olen viimeaikoina ostanut useammankin paidan H&M:lta, esim. Zaran paidat ovat olleet minulle nyt aivan liian isoja kainaloista, nuo H&M:n vastaavat ovat istuneet paljon paremmin... Myös Mangosta tuntuu löytyvän tänä vuonna vaikka mitä ihania juttuja! :)

   Delete
 7. Ihana mekko. Onko tuo helma ihan hyvän mittainen kun etkö olekin melko lyhyt? :) tästä syystä en ole osannut maksimekkoa itselleni ajatella kun olen alle 170cm..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Heidi,

   Olen 165 cm ja koko 34 on minulle juuri hyvä pienet korot jalassa. Kannattaa ehdottomasti kokeilla mekkoa, viime aikoina kokeilemani maksimekot ovat ainakin sopineet myös tälläiselle lyhyemmälle! :)

   Delete