Tuesday, 23 April 2013

Päivä Frankfurtissa

Vietimme Monan ja hänen avomiehensä kanssa päivän Frankfurtissa. Frankfurt on jäänyt meille hieman tuntemattomaksi, joten oli kiva päästä tutkailemaan kaupunkia ja fiilistelemään lämmintä kevätpäivää.
Päivä alkoi hotellin aamupalalla, jonka jälkeen suuntasimme masut täynnä Frankfurtin vanhaan kaupunkiin. Olin saanut saksalaiselta ystävättäreltäni muutamia vinkkejä ja niiden perusteella aloitimme kaupunkikierroksen Paulskirchen ja Römerin lähettyviltä. Aivan niiden vierestä löytyi myöskin upea paikka Frankfurtin kaupunkimaiseman ihasteluun: "Another idea is to go to the "Eiserner Steg". It's a nice bridge (like Pont des Arts) from where you can see the skyline."
Useamman kilometrin kävelyn ja nähtävyyksien ihastelun jälkeen istahdimmekin hetkeksi nauttimaan auringosta kahvittelun merkeissä ja sen jälkeen suuntasimme katselemaan Goethestrassen putiikkien valikoimia. Monan blogia seuraavat varmaan jo huomasivatkin, että tältä kierrokselta ei poistuttu tyhjin käsin ja itsekin lisäsin haavelistalleni muutaman ihanan jutun.

Päivän päätteeksi vierailimme Main Tower -näköalatornissa, josta olikin mahtavat näkymät koko ympäröivään Frankfurtiin ja sen lähialueisiin. Main Tower on korkein yleisölle avoinna oleva pilvenpiirtäjä Frankfurtissa ja ystäväiseni Mona saikin vetää muutaman kerran henkeä kivutessamme tuonne korkeuksiin.
Auringon laskiessa lähdimme ajomatkalle kotiin päin ja sinne päästyämme olikin aika avata pullo kuohuvaa; takanamme oli upea päivä!

Osa postauksen kuvista on muuten Monan ottamia, suuri kiitos lainasta!

6 comments:

 1. wow frankfurt is such a beautiful city! i'd love to go there someday as well, love the bright red top and flats too <3
  would you like to follow each other?
  A
  xx
  http://epiquemoi.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Anthea! We really enjoyed our trip, I wish you will get there soon! :)

   Delete
 2. Kivoja kuvia ! Frankfurt on mukava kaupunki, serkkuni asuu siellä, joten olen vieraillut usein :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Meille Frankfurt olikin suhteellisen tuntematon, mutta pidimme siitä kovasti! :)

   Delete
 3. Nyyyyh, tulee hirvee ikävä:'(

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä!

   Onneksi helpottaa hieman, että pian päästään taas matkaan! :)

   Delete