Wednesday, 3 April 2013

La semaine dernière

Monet ovat jo palanneet takaisin töihin, mutta itse vietän vielä tämän viikon kotosalla. Aikaisemmin kerroin valokuvieni arkistoimisprojektista ja tekemistä sen parissa riittää edelleen. Huh, kuinka tuo arkistoiminen voikaan olla aikaa vievää puuhaa! Poistan turhia kuvia, otsikoin, niputan yhteen eri kansioita... Ja niitä kuvia on tosiaan kertynyt vuoden aikana yli 8000, hups!

Tänään ajattelin taas kerran jakaa pieniä viime viikon aikana puhelimeen tallentuneita kuvia instagram-kuvien muodossa.
1. Adidaksen outlet-myymälässä jumppavaateostoksilla. 2. Avomieheni äidin minulle antama joululahja-mekko. Pitäisi vielä löytää tuohon kauniiseen selkämykseen sopivat alusvaatteet, tällä kertaa mentiin tuollaisella topilla (josta muuten on tulossa vielä erikseen postausta!) 3. H&M:n kauluspaidat ovat kovassa arkikäytössä. 4. Matkalla illalliselle. Saisikohan pian jo viedä nuo talvitakit pesulaan ja siirtyä käyttämään jotain kevyempää? 5. On the road: Osterbrunnen-koristusten bongailua.
6. Hieman vanhempi kuva: Mihinkäs tämä tyttö laukkuhaaveistaan pääsee?

4 comments:

 1. Oi, että! On niin ihana tuo neljäs kuva. Laukku <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se olikin kiva väriläiskä muuten lähes mustassa asussa! :)

   Delete
 2. Heippa :) Ihastuin blogiisi ja sait uuden jäsenen minusta. Mielestäni blogisi on sopivan hienostunut ja chic. Asustelen itse suomalaisen mieheni kanssa Sveitsissä ja täällä aloitin myös pitää everyday life/style blogia.

  www.bydidem.blogpspot.ch

  mukavaa viikonloppua ;)

  xx

  ReplyDelete
 3. Ihana laukku ja niin pirteä värikin.. Hiplailin samaa laukkumallia kyseisen merkin liikkeessä Roomassa. :)

  ReplyDelete