Thursday 25 April 2013

Promenade au soleil

Eräs hurmaava ranskalainen ystäväni (olemme muuten tutustuneet toisiimme jo Raumalla asuessamme) asuu samalla asuinalueella kanssamme, oikeastaan heidän kotinsa on melkein tässä naapurissa. Koitamme tavata toisiamme ainakin kerran parissa viikossa ja tänään hänen molempien lastensa ollessa kotona, päätimme napata kahvilasta lounaan mukaan ja lähteä leikkipuiston kautta kävelylle.

Aurinkoinen sää nosti kadoksissa ollutta valokuvausintoani ja päädyinkin ystäväni lasten lisäksi nappaamaan muutamia otoksia myös matkan varrelta.
Itse olin lähtenyt aamulla liikkeelle trenssi päällä, mutta iltapäivällä lämpömittari kipusi jo 28 asteeseen. Yliopiston puistossa moni ottikin jo aurinkoa bikinit päällä ja me päätimme hakea viilennystä kevään ensimmäisistä jogurttijäätelöistä.

Kävimme matkalla myös etnisessä ruokakaupassa, molemmilla ajatuksena tehdä tässä lähipäivinä raikkaita kevätrullia. Unohdin kuitenkin ostamani riisipaperit ystäväni rattaisiin, joten tänään ei vielä rullailla. 
Toppi Mango, Housut Zara, Laukku Dior, Ballerinat Repetto

Olin liikkeellä tosiaan aika lämpimissä vaatteissa ja kuvakin on vauhdissa napattu. Mutta katsokaapa, olen ollut koko päivän punahuulilla liikenteessä!

14 comments:

  1. Ihania kuvia!!!!! <3 <3 <3 Ja tyylikäs Maija <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Se on tuo huulipuna kun piristää! <3

      Delete
  2. Kivan näköinen paikka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Susanna. Kotikulmille turtuu helposti, mutta kameran läpi tiiraillessa katsekin hakeutuu kauniisiin asioihin!

      Delete
  3. Oot jotenkin todella suloinen ja herttaisen näköinen, vaikea kuvitella Sinua vihaisena?! Siellä on varmaan tosi lämmin? :D

    t. Veera

    veeraeinolanelamaa.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ou nou! :D Minun on pitänyt tehdä sellainen kysy läheisiltäni -postaus jo pitkään, sitten saisitte kysellä tällaisia juttuja... Inhoan riitelyä ja tulen yleensä helposti toimeen ihmisten kanssa, mutta valitettavasti läheiseni ovat välillä koetuksella temperamenttisen (toki kiltin) luonteeni vuoksi. :)

      Tänään oli taas ihanan lämmintä, mutta valitettavasti taas ensi viikolla on pilvisiä päiviä... Olenkin tässä pohdiskellut, pitääkö sitä varmaa aurinkoa lähteä etsimään muualle! :)

      Delete
  4. Ihanan kesäistä siellä jo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viikonlopun jälkeen onkin ollut ihanan vihreää, kevään tulosta oikein nauttii pitkän talven jälkeen! :)

      Delete
  5. Punahuulet sopii sulle ihan loistavasti, rohkeammin vaan ne käyttöön! :) Aivan mahtavan kesäisen oloista siellä kyllä on.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Miss J! :) Huulipunan käyttö tuntuu joka päivän hieman enemmän omalta jutulta! :)

      Delete
  6. Mahtavia kuvia:) Nousisipa sitä lämpöä tännekin!

    T. Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Maija! :) Toivottavasti tekin saatte pian nauttia lämpimistä ilmoista, tosin täälläkin se on vielä harmittavan vähäistä...

      Kivaa viikkoa!

      Delete
  7. So nice pictures !!! welcome you're new objective. And color of you're lipstick it's like a raspberry-strawberry smoothie so cool

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merci pour cette photo! J'espère qu'on va se voir bientôt!
      Bisou! <3

      Delete