Thursday, 11 April 2013

Nouvelles

Onpa ihan hurjan iso kynnys tulla postailemaan tänne useamman päivän tauon jälkeen. Kommenttiboksissa on hiljaiseloani jo vähän ihmeteltykin, joten ajattelin kertoa, että tässä ollaan oltu enemmän tai vähemmän sairaana jo aika pitkään. Arkielämäni on ollut tällä viikolla taas aika voimia vievää, enkä ole päivän jälkeen jaksanut avata blogia, illat ovat menneet levätessä. Minulla on kuitenkin vaikka mitä kivoja postausideoita mielessäni, joten ei tarvitse huolestua, blogi ei siis suinkaan hiljene vaan kirjoittelen edelleen oman jaksamiseni mukaan.

Tällä viikolla on siis aika hektistä, mutta ensi viikolla tiedossa on niin ihania hetkiä, pitkiä illallisia, shoppailua kuin kaupungilla kiertelyäkin, nimittäin saamme rakkaan ystäväni Monan miehineen tänne meille kylään.

Ihanaa torstaita!

2 comments:

 1. Voi, sairastelu on niin syvältä, itsekin olen ollut lähes koko talven... Kiva kun saat Monan + siipan sinne vieraiksi! Viettäkäähän oikein hauskaa aikaa yhdessä, ja toivottavasti pääset pian kuntoon. Ihanaa, että blogi ei hiljenekään, itsekin ehdin sitä jo vähän pelätä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Marjukka! :) Taidan olla vähän tällainen sinnittelijä, sairauden muuttaessa elämää on hyvä yrittää pitää rutiineista kiinni, mielikin jaksaa silloin paremmin! :)

   Aurinkoisia kevätpäiviä! <3

   Delete