Friday 2 August 2013

Petite soirée américaine

Eilen minulle tuli niin kova kiire, etten ehtinyt lainkaan tänne blogin puolelle päivittelemään. Ja mukavasta kiireestä olikin tällä kertaa kysymys, sillä uuni kuumana hääräilin keittiössä koko iltapäivän. Hyvät ystävämme tulivat nimittäin illalla nauttimaan kanssamme kuumasta kesäillasta rennon ruuan ja mukavan seurustelun merkeissä.

Vihjasinkin jo aiemmin, että suunnittelin valmistavani illaksi minihampurilaisia. Liekö pieni New York -kuume vai mikä, mutta iltamme sujui aika amerikkalaishenkisissä tunnelmissa; illan menussa oli niin pieniä hot dogeja, hampurilaisia, coleslaw-salaattia kuin pikkuisia mansikoilla ja kermavaahdolla täytettyjä shortcake-leivoksiakin!

Ihana ilta siis jälleen takana, tosin kokki taisi olla hieman uupunut pitkästä päivästä - tänään tuli nukuttua melkein neljän tunnin päiväunet!

5 comments:

  1. Nam mitä herkkuja olet loihtinut ja näyttää niin terveelliseltäkin. (no niin kyllä onkin verrattuna esim. Mcdonalsin vastaaviin). Kauniin kattauksen olet myös saanut aikaan! :)

    t. Born Grown

    ReplyDelete
  2. Born Grown: Herkullista tosiaan oli! :) Tuosta terveellisyydestä sitten voikin olla montaa mieltä... Kieltämättä majoneesi ja vehnäjauhoista leivotut hampurilaissämpylät ei ihan jokapäiväiseen ruokailuuni kuulu, mutta silloin tällöin kunnon herkuttelu on paikallaan! :) Ja olivatpahan ainakin itsetehtyjä ja siten lisäaineettomia herkkuja! :)

    ReplyDelete
  3. Mmmmm...näyttävätpä herkullisen söpöiltä :-) löytyisikö sinulta reseptilinkkivinkkiä näihin ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :)

      Omat reseptini ovat saaneet aika paljon inspiraatiota mm. näistä blogeista, joten ensialkuun kannattaa kurkata nämä:

      http://thepioneerwoman.com/cooking/2009/01/my-most-favorite-burger-ever-for-now/
      http://www.laurenslatest.com/homemade-mini-hamburger-buns-or-slider-rolls/

      Delete
  4. loistavaa kiitos - ja lisää reseptejä / linkkivinkkejä voi postailla :-) Tein muuten jouluksi vinkkaamaasi jouluhalkoa - oli sen verran hyvää (vaikken normaalisti jälkiruuista piittaa), että taitaa halosta tulla meidän joulupöytä"vakio".

    ReplyDelete