Wednesday, 31 July 2013

Sarah & Bendrixin julisteet kehyksissä

Jo kuukausi sitten tulleet Sarah & Bendrixin julisteet ovat odottaneet jo tovin kehystämistään, nimittäin häiden suunnittelun vuoksi sisustusjutut saivat jäädä hetkeksi taka-alalle.

Tarvittiinkin pieni tönäisy, että sain vihdoin lähdettyä kehysostoksille ja tällä kertaa sain järjestettyä tuon tönäisyn itse kutsumalla ystäväpariskunnan meille illalliselle. Viime päivät ovat siis kuluneet niin miettimällä herkullisia tarjottavia (haluaisin tehdä ainakin minihampurilaisia!), kuin juoksemalla sisustusostoksilla.
Eilen illalla kiiruhdimme juuri ennen sulkemisaikaa Ikeaan ja sain siis vihdoinkin hankittua kehykset tilaamilleni julisteille. Kotiin päästessäni kehystin työt saman tien ja nostin taulut odottelemaan seinään kiinnitystä. Laskettuani toisen töistä tv-tasolle turvaan, en malttanut olla sommittelematta eteen muutamaa pientä sisutusesinettä* - taulu ei nimittäin näytä lainkaan hullummalta tuossa telkkarinkaan vieressä!

*Ralph Laurenin huumaavan tuoksuinen kynttilä on saatu blogin kautta Storesta

4 comments:

 1. Hei,
  onko tuo tilaamasi juliste se pienempi vai suurempi? Itse arvuutttelin, että toimisiko pienenmpi juuri tuolla tavoin kehystettynä, hinnassa kun on kuitenkin aika lailla eroa.:)

  ReplyDelete
 2. Tuo juliste on kyllä ihana! Pitääkin miettiä josko itsekin sellaisen tilaisin. :) Tyhjää seinätilaa kun asunnostamme vielä löytyy. :)

  ReplyDelete
 3. Sandy: Omat julisteeni ovat tuota pienempää A3-kokoa, enkä olisi kyllä yhtään isompia kaivannut! Juliste on mielestäni ihan tavallisillakin kehyksillä jo kivan kokoinen, tietysti tarpeesta riippuen. :)

  Sarafina: Meillä on taulujen metsästys jatkunut pitkään, onneksi nyt saatiin näillä tätä projektia aloitettua... Itse tykkään näistä kyllä kovasti! :)

  ReplyDelete
 4. Ihana!! Mietin itsekin jos tilaisi tuollaisen.. Miten maksu hoitui. Ja tuliko nopeaa perille? Itse olen niin amatööri noissa ulkomaisissa nettikaupoissa :/

  ReplyDelete