Wednesday, 2 October 2013

Deux roses

Viimeksi lentäessäni Suomesta tänne kotimaahani, sorruin Helsinki-Vantaan lentokentällä lohtushoppailemaan. Mitään suurta vahinkoa en saanut kukkaroni onneksi aikaan, mutta jostain syystä koin pientä voitonriemua, kun kannoin kassalle pikkuisen mustakorkkisen kynsilakanpoistopullon.
Chanelin kynsilakanpoistoaine ei ole osoittautunut mitenkään erityiseksi, tosin odotuksenikaan eivät olleet korkealla. Noh, jospa tämä lisäisi innostustani kynsien lakkaamisen suhteen, kauniilla välineillä saa kivasti nostetta kynsien hoitohetkeen.
Kuvissa oleva Diorin kynsilakka on taasen vanhempi ostos ja huiman kahden kynsilakan kokoelmani vuoksi se onkin usein käytössäni. Ivory-sävy on hyvin kevyt, ensimmäisellä lakkakerroksella tuskin näkyvä, joten päädyn usein laittamaan sitä kaksi kerrosta. Hento vaaleanpunainen sävy taikoo kynsistä heti siistin näköiset ja toisaalta väri on myös armollinen hieman hätäisemmällekin levittäjälle. Lakka kuivuu nopeasti ja sivellin on kivan leveä, tosin levityksen kanssa saa olla hieman tarkempi verrattuna samansävyiseen Essien lakkaani.

6 comments:

 1. Miten ihana pullo! Mä varmaan sen kynsilakanpoistoaineen loputtua täyttäisin sen uudelleen halvemmalla aineella ;) sellainen kaunistus tuollainen purkki olisi kypyhuoneessa.

  Muuten morsian, onko sormusrintamalta tulossa mitään uutisia piakkoin meille lukijoillekin? ;)

  En malttaisi odottaa, että saadaan nähdä sun kihlasormus :) <3


  ReplyDelete
 2. marie: Itsekin ajattelin täyttää pullon uudelleen, joten siitä riittää iloa pitkään! :)

  Viime postauksen kommenttiboksissa joku kyseli myös tuota sormusasiaa ja kerroinkin, että olen tosiaan jo sormuksen saanut. :) En kuitenkaan usko, että tulen sitä mitenkään erikseen täällä esittelemään, mutta eiköhän se päivittäin pidettynä tule näkymään myös blogissa.

  Ihanaa syksyä! :)

  ReplyDelete
 3. Maija,

  kiitos vastauksesta uteliaalle ;)
  Kurkkasinkin nuo kommentit ja päädyin instagramiin ihastelemaan sormustasi. Todella kaunis sormus! ihan sinun näköinen, vaikka en osannut kyllä ollenkaan edes kuvitella tuollaista sormusta, jotenkin mielessä oli klassiset tiffanyt mutta niille ei kyllä kaunis kihlasormuksesi häviä. Oletko jo miettinyt vihkiä tuon kaveriksi? Vaikka noin kaunis sormus ajaisi vaikka molempien virkaa.

  ReplyDelete
 4. marie: Kiitos Marie!
  Olen kyllä jo vihkiäkin hieman miettinyt, mutta suoraan sanoen muut hääjärjestelyt ovat vielä vieneet suurimman osan ajatuksistani! :) Jotain yksinkertaista ja kaunista minulla on mielessäni, mutta eiköhän se selkene ajan kanssa... :)

  ReplyDelete
 5. Tuttu tunne: Lentokentillä vietetty ylimääräinen aika tulee koitumaan lähes aina kukkaron menoksi! ;)
  Kauniit purnukat piristävät silti mieltä ja antavat hetkellisesti voimaa arkeen!

  t. Born Grown

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä ovat tosiaan sitä arjen luksusta; pieniä, kauniita, piristäviä asioita kiireen ja stressin keskellä! :)

   Delete