Wednesday, 30 October 2013

Manteau marine et top à rayures

Olen ottanut ilon irti kauniista syysilmoista ja nauttinut siitä, että saan ottaa pukeutumiseeni lempijuttujani niin tulevasta, kuin menneestäkin sesongista. Majen nahkaisilla yksityiskohdilla varustettu, tummansininen villakangastakki on yksi uusimmista hankinnoistani talven varalle; olen sen verran tykästynyt tähän, etten ole vielä kiirehtinyt muiden talvitakkien esille ottamista.

Statement-henkisellä pääntiellä koristettu raitapaita sopii mielestäni kivasti laivastosinisen takin kanssa ja suhteellisen lämpimän illan ansiosta tarkenin oikein hyvin, kun kiiruhdin illalliselle ballerinat jalassa!
 Takki Maje, Housut Zara, Paita Banana Republic
Laukku Louis Vuitton, Ballerinat Repetto

8 comments:

 1. Seisot aika monissa kuvissa vinossa ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Enpä ole itse kiinnittänyt huomiota. Viimeisessä kuvassa olen ottamassa askelta eteenpäin, johtuisikohan se siitä? :)

   Delete
 2. Ihana asu! :) Ihana, että siellä on vielä ballerinakelit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Minna! :) Ballerinakelit taisivat tosin jo loppua, tänäänkin kumisaappaat olisivat olleet paras vaihtoehto sateiseen syysilmaan!

   Delete
 3. Tuo takki on todella kaunis! Ihanat yksityiskohdat hihoissa.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Sandrolla ja Majella on niin paljon kivoja takkeja taas tänä vuonna, että olisin huolinut helposti jokaikisen... :)

   Delete
 4. Ilmasto näyttää vielä todella lämpimältä!? :D Kaunis Look! Puhutko muuten miehesi kanssa pelkästään ranskaa vai keskusteletteko myös englanniksi? (Monet ranskalaiset eivät englantia halua käyttää/ ovat epävarmoja sen puhumisessa)

  Born Grown

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viime viikon parinkymmenen asteen lämpötilat ovat valitettavasti jo historiaa ja nyt keikutaan siinä kymmenen asteen molemmin puolin... Talvi tekee siis kovasti tuloaan! :)

   Olemme suhteemme alusta lähtien puhuneet avomieheni kanssa lähes pelkästään englantia. Silloin tällöin juttelemme (minun pyynnöstäni) ranskaksi, mutta oman puutteellisen kielitaitoni vuoksi vaihdamme usein ihan huomaamattamme takaisin englantiin. Ranskalaisten yleinen englannin kielen taito eroaa tosiaan jonkin verran meistä suomalaisista, mutta ulkomailla pidempään asunut mieheni puhuu hyvin englantia ja se on myös hänen ensisijainen työkielensä (ranskan ja saksan ohella). :)

   Delete