Tuesday, 1 October 2013

Octobre

Tulin juuri kotiin vaihtamaan ballerinat korkokenkiin, sillä olen lähdössä muutaman minuutin päästä ulos illalliselle. Avomieheni on järjestänyt illan ohjelman, sillä tänään vietetään syntymäpäivääni.

Täällä on ollut oikein kaunis päivä tänään ja vaikka olenkin saanut kiirehtiä paikasta toiseen, ehdin lounaalla istua hetken ulkona ja nauttia auringosta. Näin syntymäpäivän aikaan tulee myös muisteltua aikaisempia vuosia ja mietittyä syksyn etenemistä. Niin kuin kuvasta huomaa, täällä on Dubain lomamme aikana tullut oikein kunnon syksy, lämpötila on painunut alle kahdenkymmenen ja puissa on kauniit oranssit sävyt. Tämä on vielä sitä aikaa, kun saa laittaa jo trenssin päälle ja silti pitää ballerinat jalassa - tykkään kovasti. Muistan muuten sellaisenkin vuoden, kun synttäriviikonloppunani tuli keski-Suomessa vierailessani lunta; ihan niin kylmää ei siellä taida vielä olla?

Mutta, nyt on aika lähteä ulos, oikein mukavaa tiistaita ja ihanaa lokakuun alkua kaikille!

12 comments:

 1. Onnittelut täältä kylmästä suomesta :)

  ReplyDelete
 2. Oikein ihanaa syntymäpäivää! :)

  ReplyDelete
 3. Paljon onnea syntymäpäiväsi johdosta!

  Ps. Joko olet saanut kihlasormuksen? Siitä olisi kiva nähdä kuvia :).

  ReplyDelete
 4. Haveaniceday1: Kiitos kovasti! :)
  Kyllä täälläkin tuli illalla kylmä, vaikka innostuin kaivamaan villahuivinkin säilöstä!

  Eirene: Kiitos kovasti! <3

  ReplyDelete
 5. Tiia: Kiitos kovasti! :)

  Kyllä vain, olen saanut jo sormuksen ja ehtinyt sitä jonkin verran jo käyttääkin. Onpa ollut totuttelemista, kun en ole aikaisemmin oikein sormuksia käyttänyt! En usko, että tulen tekemään sormuksesta erikseen postausta, mutta eiköhän se tule kuvissa vilahtelemaan! ;)

  ReplyDelete
 6. Näin instagramissa kuvan sormuksesta,vähän antiikkisen oloinen, mutta kaunis, sopii sun tyyliin hyvin. onko siinä keskellä helmi ja ympärillä timantit, kerro kuitenkin hieman jos et halua enempää esitellä? Onko sormus mieluisa ? Onnea !

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 8. Myöhäistä synttäriä! :)
  Kyllä täällä mentiin viime yönäkin pakkasen puolelle. Hyrrr.. Saisi tulla jo se joulukuu ja sitten heti putkeen kevät. ;)

  ReplyDelete
 9. Henna: Kyseessä ei ole helmi, vaan sininen safiiri ja ympärillä on tosiaan timantteja. Olen oikein liikuttunut ja otettu sormuksestani: se on mielestäni todella kaunis.

  RagDoll: Kiitos! <3
  Hih, itsekin voisin viettää hieman lyhennetyn talviajan, tosin ihan kiva saada talvitakit ja -huivit käyttöön! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
 10. Sormus on oikein näyttävä ja kaunis ! Lähempää kuvaa siitä olisi kiva saada. jännä nähdä millaisen vihkisormuksen saat sen kaveriksi !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Henna! :)
   Niin kuin jo ylempänä totesin, en valitettavasi aio esitellä sormusta sen tarkemmin täällä blogissa; toivottavasti ymmärrät!

   Delete