Monday, 21 October 2013

The White Company

Kotimme sisustuksen viimeistely on edennyt viime aikoina hitaasti, mutta nyt syksyn tullen halu panostaa kodin viihtyisyyteen on palannut ja olenkin ahkerasti mittaillut tyhjiä seiniä ja suunnitellut pieniä sisustushankintoja.
(Kuvat lainattu)
Olen viime aikoina hakenut inspiraatiota makuuhuoneen sisustamiseen, sillä vuosi sitten tänne muuttaessamme ostimme aikamoisella vauhdilla vain kaikki välttämättömimmät asiat. Petivaatteemmekin ovat lähes ensimmäiset Ikeasta käteen tarttuneet - pitihän ensimmäistä yötämme varten saada peitot, vaikka muuten jouduimmekin nukkumaan lattialla myöhästyneen muuttokuormamme vuoksi.

Nyt on kuitenkin aika vaihtaa nuo muhkuraiset tyynyt ja tarkoituksena on muutenkin sisustaa makuuhuonetta hieman viihtyisämmäksi! Monet Pinterestin inspiroivimmista petauskuvista vievät The White Companyn sivuille ja siellä minäkin olen pitkään ihastellut muhkean näköisiä ja kauniita liinavaatteita.
Ja vaikka innostukseni The White Companyn liinavaatteiden osalta vain vahvistui päästessäni tutkailemaan liikkeen valikoimaa Dubaissa, en ole silti välttynyt pähkäilemästä niiden (brittiläistä) mitoitusta. Tarkoituksenani on tällä kertaa hankkia koko setti aina tyynyistä ja peitoista lähtien, mutta pakottaakohan liinavaatteiden poikkeava koko minut hankkimaan petivaatteeni aina jatkossakin The White Companyn mallistosta?

The White Companyn pehmoisten petausten lisäksi olen ihastellut merkin kauniita pienesineitä. Lauantaina innostuin jo hankkimaan muutaman uuden tuikkukipon, mutta näin syksyn tullen niitä ei taida olla ikinä liikaa... Kiireisen arjen keskellä on ihana sytyttää muutama kynttilä, keittää suuri kupillinen lempiteetä ja uppoutua pohdiskelemaan kodin sisustusta!

6 comments:

 1. Mä olen ihastellut pitkää pellavaliinaa ja servettejä! Tilasin kashmirneuleen, ja tilaus toimi hyvin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että tilaus toimi! :) Nyt kun saisin vielä pähkäiltyä, häiritseekö tuo koko-asia...

   Delete
 2. Kauniita kuvia! Oletteko jäämässä Saksaan pidemmäksi aikaa? Teille on tulossa kaunis koti.

  Ensimmäinen kuva muistuttaa aika paljon meidän makkaria päätyineen, peittoineen. Kohta ne saakin pakata taas muuttokuormaan:/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, huomasin vasta, että olin unohtanut merkitä kuvien lainaamisen selkeästi, nyt se on korjattu: kiitos! Eli siis nämä kuvat eivät valitettavasti ole meiltä (en ole varma, jäikö postauksesta sellainen kuva...).

   Emme ole vielä päättäneet, kuinka pitkään aiomme asua Saksassa, ainakin nyt vielä hetken aiomme täällä olla. ;) Terveisiä sinne Berliiniin ja tsemppiä muuttopuuhiin, teillä on jännät ajat edessä!

   Delete
 3. Kannattaa todella miettiä tuo peittojen ja tyynyjen koko tarkkaan, jos olet satsaamassa laadukkaisiin tuotteisiin, koska joudut aina tilaamaan lakanat ja tyynyliinat peittojen ja tyynyjen mukaan. Euroopankin maiden välillä on jonkin verran eroja.

  T. Ex-ulkosuomalainentuplatupla

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sitäpä juuri olen pohdiskellut! Tosin tuolta White Companylta onnistuu toimitus useampaankin maahan, mutta siltikin olen miettinyt tilaamisen järkevyyttä... Voih, kun löytäisin jostain kauniita lakanoita nk. Ikea-kokoisille petivaatteille!

   Delete