Friday, 18 October 2013

Kuvista

Olen nyt muutaman päivän taistellut blogin kuvien kanssa ja ajattelin tulla kyselemään, josko täältä löytyisi joku, joka tietäsi miksi kuvien sävyt vääristyvät pahasti Bloggeriin ladattaessa? Minulla on ollut tämä ongelma jo useamman peräkkäisen postauksen kanssa ja ongelma tuntuu vain jatkuvan... Olettekohan te muut huomanneet saman ongelman ja miten olette sen ratkaisseet?

Nyt kuitenkin viikonlopun viettoon, kivaa perjantaita!

13 comments:

 1. Kokeile kirjautua Google plus-tilille, ja poistaa sieltä rastit 'kuvien automaattisen parannuksen' kohdasta omista asetuksista. Minulla se auttoi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti Sandy! Kokeilin tätä ja se auttoi!
   Pikapuolin saan taas julkaistua asukuvia, ylläolevan kuvan harmaus oli aika hurjan näköistä, joten ihanaa, että tämä asia ratkesi!
   Hyvää viikonloppua! :)

   Delete
  2. Hei en nyt ymmärtänyt mistä ihmeestä tuo Kuvien automaattinen paranus -kohta löytyy. Apua? :>

   Delete
  3. Hei Emmi, sinun pitää siis ensin kirjautua Google+ tilillesi. Sitten klikkaat omaan käyttäjätunnustasi, ja sitten vasempaan laitaan avautuvasta riippuvalikosta otat alimmaisen eli asetukset. Kun kelaat asetukset sivua alaspäin, ihan alhalla tulee kuvat ja otat rastit pois ruuduista automaattonen parannus ja pikaparannus, ja tallennat nämä uudet asetukset. :)

   Delete
  4. Tällainen vuorovaikutus blogeissa on ihan mieletöntä! :) Kiitos vielä Sandy, toivottavasti muutkin löytävät tätä kautta avun! :)

   Delete
 2. Moi, jos olet tallentanut kuvat jpg-muodossa, voisit kokeilla png-muotoon tallentamista. Minulla ainakin se auttoi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti! :) Pidän tuon mielessä, jos ongelma vielä toistuu. Nyt sain Sandyn vinkillä jo huiman parannuksen, se riittänee ainakin tällä hetkellä!

   Oikein mukavaa perjantaita! :)

   Delete
 3. Hei hyviä vinkkejä mullekin... nimittäin mullakin Blogger "ystävällisesti" korjailee joitakin mustavalkosia kuvia... oon joutunut suosiolla jättämään laittamatta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse taistelin tämän kanssa myöskin pitkään, yritin muokkailla kuvia, tallentaa eri muodossa ja muuta... Onneksi asia selvisi nyt, kivaa taas bloggailla kun kuvat näyttävät kunnollisilta! :)
   Ja hyvä, jos tämä auttaa muitakin, en nimittäin usko, että ollaan ainoita, joilla asetukset on pielessä.

   Mukavaa viikonloppua Lontooseen! :)

   Delete
 4. Tein juuri eilen samasta ongelmasta postauksen blogiini ja kirjoittelin joitain vinkkejä aiheeseen liittyen. Käy kurkistamassa jos tahdot. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maarit vinkistä! Toivottavastai muutkin saman asian kanssa painivat löytävät hyvät ja selkeät ohjeesi! :)

   Delete
 5. Mun kommentti ei liity laisinkaan kuvien lataamiseen koska en tiedä asiasta mitään :) Ajattelin vaan kertoa että oon lukenut blogiasi muutaman kuukauden ja olen tosi innostunut. Olen kohta menossa äitini kanssa viikonloppulomalle Pariisiin ja täältä saa hyviä vinkkejä ja olen myös itse järjestämässä häitä... Hauskaa viikonloppua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Saara! Ihanaa, että olet löytänyt tänne, tervetuloa!
   Toivottavasti teille tulee ihana Pariisi-loma, omalla kohdallani äiti-tytär -lomat ovat olleet ikimuistoisia ja Pariisi on täydellinen matkakohde lyhyelle kaupunkilomalle! :)

   Delete