Friday, 11 October 2013

Vendredi

Kukkuu, täällä ollaan! Pahoitteluni pitkään jatkuneesta blogihiljaisuudesta; mukava, mutta intensiivinen Pariisin reissu yhdistettynä arjen kiireisiin veivät minulta voimat täysin. Aikaisten aamuherätysten, kiireen vuoksi väliin jääneiden lounastaukojen ja iltamyöhään jatkuneiden aikataulujen vuoksi en ole myöskään avannut tietokonettani kotona sitten viime viikon; huh, se on tälle nörtille pitkä aika!
Tänään on kuitenkin rauhallisempi päivä ja ehdin istua hetken koneellakin. Höyryävä teekuppi kädessäni yritän tehdä rästiin jääneitä juttuja; tarkoituksenani on näpytellä uusia postauksia, käydä viikon aikana kameraan tallentuneet kuvat läpi ja kommentteihinkin pyrin vastaamaan viikonlopun aikana.

Illalla menemme erääseen todella kivaan ravintolaan juhlistamaan ystäväni ja minun syntymäpäiviä. Olemme olleet viime viikkoina vuoroin niin Marrakechissa, Pariisissa, Dubaissa ja Sveitsissä, joten ehdimme nyt vasta saman pöydän ääreen tämän rakkaan ystäväpariskuntamme kanssa.

Ja sitten minun pitäisi vielä tarttua härkää taas kerran sarvista ja soittaa Applen huoltoon. Läppärini on jumittanut jo pitkään, eikä liikkeessä käyminen, sekä useammat soitot palvelunumeroon ole auttaneet lainkaan. Minulla on läppärissäni vielä pidennettyä huoltotakuutakin jäljellä, joten toivon kovasti, että kone saataisiin vielä toimimaan...

Nyt kuitenkin ajattelin pitää ansaitun (tosin hieman myöhäisen) lounastauon ja keskityn nauttimaan tästä hieman aikaisemmin alkaneesta viikonlopusta. Oikein ihanaa perjantaita kaikille ja kiitos, että kävit täällä!

2 comments:

 1. Ihanaa perjantaita sinullekin! Tukkasi on ihana tässä kuvassa, onko se luonnostaan paksu vai miten saat sen noin paksun näköiseksi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Paullina! <3
   Vaikka minun hiukseni ovat jo tosiaan luonnostaan aika paksut, vannon föönauksen (blow-dryn) nimeen: sillä saa ehdottomasti hiuksiin kauneimman muodon ja volyymin! :)

   Delete