Thursday, 5 December 2013

Harmaan päivän asua

Kuten aiemmin toivoin, ovat kadut pysyneet tänä syksynä sen verran kuivina, että olen yhtenä jos toisenakin päivänä saanut tallustella mokkanilkkurit jalassa. Mustat Isabel Marantin nilkkurit ovat muuten osoittautuneet todella hyväksi hankinnaksi; ne sopivat kivasti niin hameen kuin farkkujenkin kanssa ja kahdeksan sentin tukevalla korolla varustetuilla kengillä jaksaa kävellä aamusta iltaan!

Tulin tänään pitkästä aikaa kotiin vähän aikaisemmin, tosin pienen mutkan kautta kun kävin pikaisesti postissa ja samalla vilkaisin muutaman vaatekaupan tämänhetkistä tarjontaa... Enkä joutunut ihan tyhjin käsin lähtemään pois! Ulkona tuuli tuiversi aika kovasti, sillä pohjois-Saksassa on ollut tänään oikein kunnon myrsky - nyt täällä kotosalla kuulostelen sen tuomaa puhuria höyryävä teemuki kädessä.

Mukavaa torstai-iltaa!
Takki Maje, Housut Zara
Laukku LV, Kengät Isabel Marant

7 comments:

 1. Oletpas sinä ollut tyylikkäänä liikkeellä, etenkin nuo vihreät housut ovat kiva piristys klassisessa asussa :) Olisi mukava jos esittelisit ostoksiasi täällä blogin puolella myöskin! Hyvää itsenäisyyspäivää Maija!

  Hanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Hanna! :) Voisin kyllä kuivailla hieman viimeaikaisia hankintojani, olen nimittäin onnistunut löytämään muutamia kivoja juttuja...

   Oikein ihanaa ja tunnelmallista Itsenäisyyspäivää myös sinne!

   Delete
 2. Miten saat laitettua hiukset noin kauniisti?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hauskaa, että kommentoit hiusasiaa juuri tähän postaukseen, nimittäin itse koen, että näissä kuvissa on pörröinen, harjaa ja seerumia kaipaava, pipon latistama tukka! ;)

   Mutta siis, useimmiten teen kiharat ghd:n suoristusradalla, mutta viime viikkoina olen kieputtanut hiukseni sellaisen donitsin avulla aina yöksi ja aamulla tuloksena on ollut aika kivat laineet! :) Voisin koittaa tehdä näistä ihan postausta, kun niistä aika paljon kysellään!

   Delete
 3. Ihanat hiukset ja tyylikäs lady:) Mietin juuri tänään tuota samaa kenkäasiaa. On sellainen keli, että täytyy pitää esillä monenlaisia kenkiä. Välillä kun mittari on kunnolla plussan puolella voi lähteä vaikka varrettomissa nilkkureissa.

  Itsenäisyyspäivän terveisin, Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Maija! <3
   Meilläkin eteinen näyttää välillä siltä että täällä asuisi kahden ihmisen sijasta suurperhe: korkkareita, miesten nahkakenkiä, nilkkureita, nahkasaappaita, kumppareita... Parhaassa tapauksessa vielä jokin levälleen jäänyt kenkälaatikko! :D

   Rauhallista Itsenäisyyspäivää sinne Suomeen! :)

   Delete
 4. Löysin blogisi vasta äskettäin, se on kerrassaan ihastuttava! Kiitos että pidät näin upeaa blogia:)

  Olin täysikäisyyden kynnyksellä Etelä-Saksassa au pairina, ja aina niistä ajoista lähtien on jäänyt mieleen kytemään unelma joskus asua ja työskennellä tuossa ihanassa maassa. Haluaisin kysyä sinulta, jos ehdit joskus vastata, että oletko koskaan tuntenut voimakkaampaa koti-ikävää Suomeen? Todennäköisesti aion vielä haaveeni joku päivä toteuttaa, vaikka hiukan pelkäänkin, että ihmisiä ja suomalaista mielenmaisemaa kohtaan tulisi jossain vaiheessa kova kaipuu.

  ReplyDelete