Saturday, 14 December 2013

Hier soir

Eilen illalla päätimme lähteä kaupungille ihastelemaan joulumarkkinatunnelmaa ja illallistamaan ulkona. Idea sai alkunsa siitä, kun soittelin seitsemän aikaan miehelleni, josko hänen olisi jo aika tulla töistä kotiin; puhelun lopulla olimmekin jo päättäneet, että minä nappaan hänelle mukaan vaihtovaatteet ja -kengät (hieman rennompaa päälle) ja suuntaamme saman tien nauttimaan jouluisesta Nürnbergista.
Takki Red Valentino, Housut Zara, Laukku Dior
Kaulaliina Louis Vuitton, Nilkkurit Hallhuber

Niin kuin huomaatte, emme malttaneet odottaa, että pääsemme ravintolaan asti, sillä eräältä markkinakojulta leijaileva makea tuoksu sai meidät jonottamaan herkullisen rapeita vohveleita. Illan vaativin päätös taisikin olla vohvelin päällisten valinta!

Kiertelimme hetken aikaa markkina-alueella, mutta kylmyys sai meidät aika pian suuntaamaan ravintolaan illallista syömään. Tuolla jouluvalojen loisteessa ja hehkuviiniä tuoksutellessa mielen valtaa jouluiset jutut; enää reilu viikko ja pääsen viettämään sitä rakkaideni kanssa!

Nyt olen kuitenkin lähdössä kaupungille hoitamaan Jouluun ja lomaan liittyviä asioita ja ilta kuuluu ystävien kanssa uutta ravintolaa testaten. Oikein mukavaa lauantaita kaikille!

10 comments:

 1. Niin tuttuja paikkoja :) Olen asunut Keski-Euroopassa ja monta kylää ja kaupunkia on tullut kierrettyä. Mä olen seurannut sun blogia kauan aikaa, mutta en ole huomannu missä vaiheessa sä aloitit työt Saksassa? Onko siitä jo kauankin aikaa? Menettekö jouluksi Ranskaan vai Suomeen? Mä olen joulun Suomessa, ensimmäistä kertaa noin 10 vuoteen. Hyviä joulukuun päiviä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meidänkin pitäisi ehdottomasti matkustaa täällä vielä enemmän, täällä riittää niin paljon nähtävää ja koettavaa ja ainakin minä olen suomalaisena ihmeissäni, kuinka lyhyitä välimatkat ovat täällä; Prahaankin matkustaa vain parisen tuntia autolla! :)

   Olen päättänyt, etten ainakaan tällä hetkellä kerro sen enempää työasioista, toivottavasti ymmärrät! Mitään salaista en puuhaa, mutta olen todennut, että keskityn täällä niihin vapaa-ajan juttuihin. :)

   Oh, kymmenen vuotta on pitkä aika, suomalaiset joulujutut tuntuvat varmasti kivan raikkailta tauon jälkeen! Me vietämme joulut aina vuorovuosin kummankin kotimaassa, täksi jouluksi matkustamme Suomeen perheeni luokse.

   Oikein mukavaa viikonloppua ja ihanaa joulun odotusta! :)

   Delete
 2. Heippa! Olen lukenut jonkun aikaa blogiasi, ja kiinnstaisi tietää mitä siis teet työksesi? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa,

   Kuten tuossa ylempänä jo vastailinkin, olen päättänyt rajata ammattiin ja työasioihin liittyvät asiat blogin ulkopuolelle ainakin toistaiseksi.

   Mukavaa lauantaita! :)

   Delete
 3. Ihana tunnelma välittyy kuvien kautta! <3
  Joulun aikaan kaupungilla kierrellessä ajantaju ikään kuin katoaa ja tuntuu, että on ihan jossain toisessa maailmassa. Kävin tänään Pikku J:n kanssa ensimmäistä kertaa Satakuntalaiselle joulutorilla. Idea pitkälti vastaava kuin Saksassa ja Tampereella. ;)

  Born Grown

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, lasten kanssa joulussa on varmasti ihan oma taikansa! <3

   Kiva että sain välitettyä hieman tunnelmaa, harmi vain, että olosuhteet kuvien ottamiselle noin pimeällä on aika kehnot... Saa nähdä, jos olemme huomenna menossa markkinoille vielä valoisaan aikaan, voisin ottaa vielä enemmän kuvia!

   Piparin tuoksuista viikonloppua!

   Delete
 4. Ihana tunnelma kuvissa ja sinä näytät yhtä elegantilta kuin aina!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti, vaikka rohkenenkin olla tuosta elegantista eri mieltä! ;)

   Oikein ihanaa maanantaita! <3

   Delete
 5. No hyvät hyssykät! Olisit pukenut sille "pikkupojullesi" vaihtovaatteet jo aamusta mukaan!
  Voiko jonkun ihmisen "oikea elämä" olla tuollaista feikkiä! Kyllähän kirjoittelemalla saa asioista oikein suuren maailman tyylisiä, mutta matkaa on............Pulla siellä, torttu täällä, viini tossa ja kaikki ihan mä tässä, se tossa, ne tuolla jne. Eipä oo näkynyt kuvia upeasta vuokraluukusta mitään ja samanlaisia maijoja on maailma täynnä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin kuin postauksessa kerroinkin, päätimme ihan yhtäkkiä lähteä illalla käymään joulumarkkinoilla ja otin mukaan pikaisesti miehelleni hieman käytännöllisemmät vaatteet - niin teemme aina silloin tällöin kun hän on myöhään töissä ja olemme menossa illalliselle.

   Elämme varsin tavallista nuoren parin elämää, sillä erotuksella että asumme kumpikin kaukana perheistämme. Elämä ulkomailla ilman vakituista kotia ja varmaa tietoa seuraavasta määränpäästä ei aina ole helppoa, mutta keskitymme mielellämme niihin mukaviin puoliin - olemme onnekkaita, sillä tämä ulkomailla asuminen täysin oma ja yhteinen päätöksemme ja odotan innolla, mihin elämä meidät seuraavaksi johdattaa.

   Ja kyllä vain toivon pääseväni pian esittelemään pikkuista vuokra-asuntoamme, sillä tykkäämme tästä todella paljon! On ihanaa, että aikaisempien Suomen ekspat-asuntojen jälkeen saan nyt ihan rauhassa rakentaa omaa kotia, mutta kiireet ovat valitettavasti verottaneet sisustuspuuhiani.

   Delete