Sunday, 29 December 2013

Samedi

Meillä ei ole ollut oikein tuuria sään suhteen vierailumme aikana. Vettä on satanut lähes päivittäin ja tuulikin on tuivertanut oikein kunnolla. Toisaalta, nyt olemme olleet sisällä ja lepäilleet rauhassa; kiva vaihteeksi katsella ihan turhanpäiväisiä telkkariohjelmia ja nukkua pitkään (puhumattakaan puuron tai sämpylöiden tuoksuun heräämisestä!).

Tänään lähdimme kuitenkin kaupungille ja kävimme pikaisesti katsomassa muutamien lempiputiikkieni valikoimia. Olen usein alennusmyyntien aikaan tehnyt tosi kivoja löytöjä Westlookista ja Storesta ja tälläkin kertaa mukaan tarttui jotain pientä. Vanhan Rauman katuja kävellessäni en voinut olla myöskään ihailematta liikkeiden ikkunasomistuksia, ne tuntuivat olevan toinen toistaan kauniimpia!

Tällä kertaa pistäydyimme kahvilla tunnelmallisessa Kontion Kahvilassa. Kontio on herkullisten munkkiensa lisäksi tunnettu myös suloisista nalleistaan; parhaassa tapauksessa voit juoda kahvisi jättimäisen nallen vieressä istuen!

10 comments:

 1. Replies
  1. Voi kiitos kovasti! :) Vanha Rauma on kyllä upea paikka! <3

   Delete
 2. Oi, Vanha Rauma on kyllä niin ihanan idyllinen!
  Terkut Porista:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo vanhat puutalot ovat kyllä kauniita ja nyt jouluvalojen ansiosta jotenkin erityisen tunnelmallisia.

   Ja paljon terkkuja myös sinne Poriin, sekin on minulle aika tuttu paikka! :)

   Delete
 3. Lunta ei näy mutta talvinen tunnelma välittyy kuvista silti. Mukavia lomapäiviä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noita jouluisia ikkunoita olisi voinut kuvailla vaikka kuinka, mutta kylmä tuuli sai siirtymään nopeasti paikasta toiseen... Mutta ihanaa, jos sain välitettyä edes pikkuisen palan jouluisesta Raumasta! :)

   Delete
 4. Ihana tunnelma & kaunis Maija! Terkut myös lähikaupungista! ;)


  Born Grown

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti ja paljon terveisiä myös sinne! <3

   Delete
 5. Oi, voihan Vanha Rauma! Tosi kauniita kuvia. Kontion kahvila lienee ollut paikallaan maailman alusta asti:) Kesällä on kiva juoda kahvi siellä sisäpihalla.

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kontion kahvila tuntuu kyllä sijainneen Vanhassa Raumassa ihan aina. Ja kesällä tuo terassi on kyllä ihana, pitäisi vaan eksyä sinne useamminkin! :)

   Ihanaa iltaa Maija!

   Delete