Tuesday, 3 December 2013

Kuulumisia

Tällaisen suunnittelemattoman tauon jälkeen on hieman vaikea jatkaa kirjoittamista. Mitään sen dramaattisempaa täällä ei ole tapahtunut, mutta kiireisen arjen vuoksi blogille ei yksinkertaisesti ole jäänyt aikaa viime päivinä. Mutta kuten olen aiemminkin kertonut teille, tämä blogi on minulle pieni pakopaikka niistä arjen haasteista ja siksi useamman viikon jatkuneiden kiireiden vuoksi päätin priorisoida tekemiseni, pitää tauon ja tulla hengähtämään tänne blogin puolelle.
Kuten kuvastakin näkyy, väsymys painaa silmiä ja tästä syystä päätinkin venyttää tätä aamua hieman normaalia pidemmäksi. Kiiretön aamupala lemppariblogeja selaten, ylimääräinen kuppi teetä ja sisustusjuttujen järjestelyä kotitossuissa.

Minulla on tällä hetkellä mielessäni vaikka kuinka paljon postausaiheita, enkä ole myöskään unohtanut Kysy läheisiltäni -postausta. Nyt kun saan vielä avomiehenikin vastaamaan viimeisiin kysymyksiin, saan julkaistua tekstin; sain muuten hihitellä useampaankin otteeseen lukiessani rakkaideni vastauksia esittämiinne kysymyksiin!

2 comments:

 1. Sulla on kyllä niin terveen näköiset hiukset ja kaunis väri.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kovasti! :) Aina ei kyllä ihan sille tunnu, mutta hiukset kerran menettäneenä osaan kyllä arvostaa tämänhetkistä tilannetta!

   Ihanaa itsenäisyyspäivää! <3

   Delete