Sunday, 22 December 2013

When in doubt put a bow on it

Harmaa sää on saanut minut viime aikoina etsimään vaatekaapistani piristäviä värejä ja olenkin pyrkinyt lisäilemään pieniä väripilkkuja myös musta-valkoisiin asuihini. Pinterestistä löytämäni lausahdus "When in doubt put a bow on it" sopiikin minulle täydellisesti, nimittäin vuosien saatossa olen kerännyt useampiakin rusettiyksityiskohtia asustelaatikkooni.
Tara Jarmonin vaaleanpunainen rusettivyö on jo muutaman vuoden vanha hankinta Pariisista. Ostin sen aikoinani saman vuoden malliston mekon kanssa pidettäväksi, mutta olen käyttänyt sitä myös jonkin verran piristämässä arkisia asuja.

Toinen rusettiaiheinen asusteeni onkin uudempi hankinta, nimittäin Red Valentinon kaunis rusettipanta. Minulla on ollut joskus tahtoni vastaisesti lyhyet hiukset ja hiuksiani kasvatellessa löysin erilaiset pannat - etenkin tyttömäiset rusettipannat! Jopa tunnelmallisissa talvihäissä kaasona ollessani kampaustani koristi jättimäinen tilaisuutta varten tehty harmaa rusetti ja vuosien saatossa olenkin kerännyt aika kivan kokoelman yksinkertaisemmista pannoista aina näyttäviin juhla-asusteisiin.

Ja niin, piti mainita myös, että näin joulun aikaan vaaleanpunainen näyttää tosi kivalta myös harmaan ja punaisen kaverina!

2 comments:

 1. Loistojuttu, näin sen pitäisi ollakin. Miksi syksyllä ja talvella näkeekin yleensä ne kaikkein synkimmät vaatteet in action? Mustaan, harmaaseen, tumman siniseen voi hyvin yhdistää jotain värikästä

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! :) Vaaleanpunainen sopii muuten mainiosti myös burgundyn pariksi, kannattaa kokeilla sitäkin!

   Delete