Monday, 9 December 2013

Samedi shopping

Viikonloppu alkaa olla pian takanapäin. Käytimme odotetut vapaapäivät aika tehokkaasti ja kävimme muun muassa kuusimetsällä, leivoimme ystäviemme kanssa saksalaisia jouluherkkuja, sekä juhlistimme erään ystävämme syntymäpäivää - lisäksi saimme kulutettua lähes koko lauantaipäivän Ingolstadtin outlet-kylässä.

Ingolstadt Village sijaitsee Nurnbergin ja Munchenin puolivälissä ja olenkin kirjoittanut siitä aikaisemmin täällä. Halusimme ensisijaisesti käydä muutamassa keittiötarvikeliikkeessä (Le Creusetilla ja WMF:lla), sekä ostaa miehelleni uuden matkalaukun kylän Samsoniten liikkeestä.
Joulu oli saapunut myös Ingolstadt Villageen. Liikkeissä soitettiin joululauluja, kadut oli somistettu valoilla ja Lindtin liikkeessä kävi kuhina, kun ihmiset ostivat mukaansa herkullisia joulusuklaita. Saimme kuitenkin shoppailla rauhassa; tungosta ei ollut oikeastaan lainkaan ja liikkeissä oli hyvät valikoimat. Useamman tunnin kiertelyn jälkeen saavuimme takaisin autolle kädet täynnä kantamuksia (tosin osa ostoskasseista sopi hyvin siihen ostamaamme matkalaukkuun!) ja otimme suunnan kotiin.

Tämä aamu alkoikin sitten kuusimetsällä, jossa emme välttyneet hihittelyltä, kun ystävämme pääsi käyttämään ostamaansa japanilaista sahaa...

6 comments:

 1. Kuusimetsällä?

  Hyvä kun muistutit mun pitää myös ostaa uusia matkalaukkuja, alkavat vanhat olla niin reissuista rähjääntyneitä:) Mukavaa joulun odotusta sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No juuri niin! :) Ystävämme halusivat päästä kaatamaan oman kuusensa itse, joten lähdimme heidän mukaansa.

   Mukavaa joulun odotusta myös sinne ja tsemppiä muuttopuuhiin! :)

   Delete
 2. Ihania kuvia! Voihan japanilainen saha, kaatuiko kuusi:)?

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä kuusi kaatui, mutta vähän oli hymyssä pidättelemistä, kun näin ystäviemme ostamat sahat! :D
   Kiitos! :)

   Delete
 3. Asutko Munchenissa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa,
   En asu Munchenissa, vaan täällä hieman pohjoisemmassa Baijerissa! :)

   Delete