Friday 4 April 2014

Finally here



Terveisiä Raumalta! Eilen aamulla lähdin Nürnbergistä, saavuin Amsterdamin kautta illalla Helsinkiin ja siellä hyppäsin työmatkalla olleen isäni kyytiin ja matkasimme Raumalle. Pitkän päivän jälkeen oli ihanaa päästä vanhempieni luokse ja karistaa harteiltaan matkan pölyt. Juhlistimme vielä hieman saapumistani ja sitten olikin aika kömpiä nukkumaan.

Tänään aamulla uni maistui pitkään ja suuntasin lähes suoraan ystäväni luokse lounaalle. Instagram-seuraajani jo huomasivatkin (katsokaapa tuo tarjoilu!), että sain mitä herkullisinta bataatti-porkkanasosekeittoa - kunhan vain näemme uudestaan, aion pyytää reseptin!

Nyt aion viettää rentoa iltaa perheeni kanssa ja saatanpa vielä illalla nähdä ystävääni.
Oikein rentouttavaa viikonloppua!

4 comments:

  1. Mistä nuo nätit ballerinat on ostettu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa Karla,
      Ballerinat ovat Kurt Geigerin jotain mallistoa, olisikohan Miss by Kurt Geiger? :)

      Delete
  2. Tervetuloa taas hetkellisesti Suomen kamaralle! Läheisten kanssa vietetyistä hetkistä saa ammennettua niin paljon energiaa arjen haasteisiin. <3

    Hei kuule mistä noita ihania pastellisävyisiä patukoita saa? Sopisi niin hyvin ihan sisustukseenkin! :D (ja varmasti myös maistuisi)

    Born Grown

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kovasti! <3

      Raw Bitet olen ostanut Saksassa luomukaupasta, mutta huomasin eilen, että niitä löytyy Raumalla niin Punnitse&Säästä -kaupassa kuin Cittarissakin! :) Nämä raakapatukat ovat aika tuhteja, joten ne sopivat mainiosti matkalle/laukkuun evääksi. Kannattaa ehdottomasti koittaa - ja ovathan ne aika suloisia! :D

      Delete